Flow Special: Simplify Your Life 2

Flow Special: Simplify Your Life 2Inmiddels heb ik je al wel vaker gelezen dat ik blij wordt van Flow Magazine. Ik ontdekte het magazine Flow jaren geleden toen ik eigenlijk wat overwerkt ben geraakt, in het magazine kon ik rust vinden. Destijds had ik mazzel en kon ik alle voorgaande nummers nog kopen en sindsdien heb ik geen enkel nummer meer gemist. Nou op twee specials na dan het vakantieblok en het “Flow book for paperlovers”. In iedere geval kon ik deze special niet laten liggen met veel verhalen en leuke extra’s.

In de Simplify Your Life 2

Deze Flow special ‘Simplify your life’ heeft als thema blij met je buurtje. Het openingsverhaal gaat dan ook over ‘de buurt’, er wordt namelijk steeds meer tijd gestoken in de eigen buurt zoals gezamenlijke moestuinen, samen straat vegen en borrelen… Kortom contact met de mensen uit je eigen buurt. Verder ‘kijk eens naar je straat’, kijk eens op een andere manier naar je straat waar je anders snel doorheen rijdt door middel van grappige invulpagina’s, acht illustratoren tekenden waar zij blij van worden in hun omgeving en een opgeruimd huis begint eigenlijk in je hoofd, daarom 30 doe- en denktips voor een opgeruimd huis en hoofd. Daarnaast ook nog de ode aan je fiets, eten van de boer en leven met maar 100 dingen.

De extraatjes

De extraatjes die altijd in de Flow zitten zijn altijd zo leuk en in deze special zit weer extra veel namelijk stickers met spreuken, een kleurposter (haal de potloden dus maar weer uit de kast), voordeurbriefjes om op te hangen als je even de bel niet hoort en een boekje vol lekker weg adressen.

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.