Vandaag een drukke, maar leuke zaterdag voor de boeg. Britt en ik gaan naar De Huishoudbeurs. Ik ben er al eens eerder geweest, voor Britt de eerste keer. Inmiddels is de Huishoudbeurs weer afgelopen, maar in 2015 bestaat de Huishoudbeurs 70 jaar! Wie weet dan een bezoekje? Kijk In ieder geval nu mee wat we hebben beleefd, de dag dat we naar de Huishoudbeurs zijn gegaan …
nog een lege parkeergarage
Maar eerst boodschappen doen. We zijn lekker vroeg, de parkeergarage is op een paar auto’s na leeg. Een paar uur later zal het hier wel drukker zijn.

Boodschappen doen Albert Heijn
Boodschappen doen bij de Albert Heijn.

Boodschappen op de band
Weer genoeg boodschappen voor het weekend.

Readshop flair en viva halen
Daarna even naar de overkant, bij de Readshop, om de Flair en Viva te halen. Hij was net aan het openen. Ik kan deze magazines natuurlijk ook bij de Appie kopen maar de Readshop moet ook gewoon omzet hebben.

op het station
Opgestapt in Ede-Wageningen richting de Huishoudbeurs. Vanuit hier hadden we een rechtstreekse trein en echt hier hadden we zo’n beetje de laatste twee zitplekken in de trein. Een uur lang gekakel, Britt en ik zijn wel wat gewend qua drukte maar op werkdagen wordt er echt niet zoveel gekakeld.

huishoudbeurs net open perskamer
Na de drukte op Amsterdam RAI en het in colonne lopen naar de RAI te hebben overleefd was het wel fijn om vanuit de rustige perskamer te kijken op de drukte op de beursvloer. Fijne ontvangst overigens met thee en broodjes. We konden onze jas kwijt en er was een toilet (hoefden we niet in de rij te staan).

Heel veel tassen
De perskamer was vlakbij de Fashion hal en daar zijn we dan ook begonnen. Kijk eens na deze stapel tassen. Op de een na laatste dag van de Huishoudbeurs was er nog genoeg keuze.

kattenvoer voor britt's katten
Een nieuw merk kattenvoer, Smølke. Britt nam een zakje mee, wie weet lusten haar katten het wel (al hebben ze wel een favoriet merk kattenvoer en eten ze niet snel iets anders).

geen trolley gewoon kopen
De Huishoudbeurs en trolleys horen bij elkaar, heel veel vrouwen komen al met trolleys naar de beurs, maar heb je geen trolley, geen nood er zijn stands waar je trolleys in allerlei kleuren kan kopen. Toen we er nog eens langsliepen was de voorraad alweer goed geslonken.

nootjes proeven van Mitsuba
Lekker Japanse nootjes van Mitsuba proeven in de Foodhall. Wat we nog meer hebben geproefd? Sushi bij Kikkoman, ijsthee van Little Miracles, Pop chips van Lays, nootjes, chips en noodles bij Amazing Oriental, toastjes met pesto en mozzarella bij Sacla en kroepoek bij Go-Tan. We hadden nog wel meer kunnen proeven, maar het was echt aanschuiven.

Amazing Oriental sushi tas
Deze tas van Amazing Oriental konden we niet laten staan: de Japanse tas met allerlei dingen om zelf sushi te gaan maken. Dat gaan Britt en ik dus binnenkort doen!

Optreden ferry doedens
Ja, we kwamen ook Ferry Doedens tegen tijdens de huishoudbeurs. Hij trad op met iemand alleen wie dat was…?

om half drie nog steeds druk
Even uitblazen van de beurs, om half drie was het nog steeds druk.

ook in de fashion hal druk
Kijk maar hoeveel mensen nog in de Fashion hal liepen.

onze perskaartjes
Gaaf, onze perskaartjes!

in stoet naar station rai
Terug naar Amsterdam RAI. Dat hadden meer mensen bedacht. Gelukkig was het nu niet echt heel erg druk richting het station.

de foodiebag van de heb
Leuk extraatje, de Foodiebag die we meekregen van de Huishoudbeurs en de Smaak van China tas van Amazing Oriental. Die wilden we ook al graag, maar de Sushitas won het toen. Leuk dat we deze tas dus ook meekregen.

niet zo druk als vanochtend
Dit is rustig te noemen. Vanochtend was het perron helemaal vol. Met maar 1 trap, 1 roltrap en 1 lift was het natuurlijk lastig om die hele toestroom van reizigers te verwerken.

via hilversum reizen
We kozen niet voor de snelste trein verbinding naar huis, maar gingen via een omweg. We hadden toch dagkaartjes van het Kruidvat. Wel grappig om te zien dat mensen ook zomaar een trein in stappen en er dan achter komen dat de trein via een omweg naar Utrecht Centraal rijdt. Wij stapten in ieder geval in Hilversum uit om dan naar Amersfoort te reizen.

connexion trein, valleilijntje
In Amersfoort namen we het Valleilijntje naar Ede-Wageningen. Dit ritje is toch wel erg grappig om eens te doen. Wel een andere kleur in deze trein. Van buiten een soort smurfenblauw en binnen mosterdgeel. De omroep in de trein was ook in ik-vorm: ik herhaal het volgende station is …

pandancake van michel
Michel was een dagje alleen thuis en moest vanwege de herkansingen van Britt, waar ze waarschijnlijk goede cijfers voor heeft gehaald, een cake bakken. Het werd een pandancake, alleen het ene laagje was wat rubberachtig… uhm wat is er misgegaan?

pizza dingen worden gebakken
De dingen die op de pizza moesten werden eerst aangebakken.

pizza wordt gesneden
Michel verdeeld de pizza.

tiramisu britt celinaTiramisu als toetje na de pizza. Britt en Celina hadden deze gisteren gemaakt en er was nog wat over. Helemaal niet verkeerd! Smullen!

iPadderen
Nog even relaxen en even kijken wat er allemaal geïnstagramd is.

tv kijken iets met Olympische spelen
Na wat Vlaamse tv te hebben gekeken nog wat Nederlandse tv gekeken, iets met de Olympische Spelen.

Solitaire spelen voor slapen gaan
Nog even een spelletje Solitaire spelen om mijn hoofd leeg te maken voor het slapen gaan. Werkt best wel bij mij.

0
(Visited 34 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *