Makkelijk zelf je armbandje om doen

Toen ik mijn Trollbeads armband kocht kreeg ik van de juwelier een handige tip om snel en alleen je armband om te doen. Zeker als je bijvoorbeeld een volle Trollbeads armband of een wat fijner, kleiner armbandje hebt is het lastig om het alleen te doen en moet je wel hulp vragen van iemand anders. De tip? Met een touwtje door het oogje van de armband. Touwtje in de hand vasthouden en dan met de andere hand de sluiting vastmaken. Simpel toch? Ik heb er een wat elegantere versie van gemaakt.
Makkelijk zelf je armbandje om doen
Wat heb je nodig? Een paperclip, een mooi lintje en eventueel een leuke kraal of zoals ik een Nijntje gelukspoppetje. Buig de paperclip zo dat je een haak krijgt. Knoop het lint er aan vast en bevestig aan het uiteinde van het lint een kraal of bijvoorbeeld een Nijntje gelukspoppetje. Klaar!

Makkelijk zelf je armbandje om doen
Dan je armband omdoen. Haak de paperclip in het oogje van de armband en houd het lintje vast.

Makkelijk zelf je armbandje om doen
Pak de sluiting en maak je armband vast.

Makkelijk zelf je armbandje om doen
Haal het haakje weer uit de sluiting.

Makkelijk zelf je armbandje om doen
En voilĂ , je armband zit vast zonder enige hulp!

(660 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.