Jane Norman Wanten

Cream Sequin Cable Mittens, Snood en Beanie Hat
Al jaren heb ik geen wanten meer aan. Vroeger wel, zelfgebreide wanten van mijn moeder met zo’n koortje door je jas heen waardoor je ze niet kwijt kon raken. Denk je nu dat ik zo met blote handen in die kou op de fiets zit? Echt niet ik heb handschoenen aan. Volgens de Van Dale is er dan ook een wezenlijk verschil tussen wanten en handschoenen:

Wanten – bedekkingen voor de hand die vier vingers in een gedeelte omsluiten en de duim in een ander.

Handschoenen – bedekkingen voor de hand die iedere vinger apart omsluiten en soms doorlopen tot over de pols en arm.

Helemaal blij ben ik eigenlijk met deze Jane Norman wanten, die ik kreeg in een box vol ingrediƫnten voor een heerlijke vegetarische pompoenlasagne. Ze waren bedoeld als winterse ovenwanten. Uhm daar ga ik ze maar niet voor gebruiken, het wordt kouder dus ze gaan gewoon aan naar buiten!

Deze wanten, of eigenlijk “cream sequin cable mittens’, zijn gebreid met een kabel en hebben kleine pailletten en een gouden hart logo van Jane Norman. Naast deze mittens, wat ik een veel leuker woord vind dan ‘wanten’, heeft Jane Norman ook de ‘cream sequin cable snood en cream sequin cable beanie hat’. Fashionable, toch!

Jane Norman is een Brits modelabel welke in 2007 werd opgericht door Norman Freed. Jane Norman heeft een collectie met kleding, accessoires en handtassen. Het merk richt zich op mode en accessoires voor jonge vrouwen.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.