De Pom Amsterdam XXL cape

Cape Folklore Green 302
Nadat ik mijn eerste POM Amsterdam sjaal had gekocht kwam ik erachter dat POM Amsterdam ook capes (ook wel XXL sjaal / poncho / omslagdoek) had. Ik wist dan ook snel dat ik een POM Amsterdam XXL cape wilde hebben. Heerlijk als omslagdoek. Online overal wel te vinden maar in een winkel toch een stuk lastiger. Uiteindelijk vond ik de ‘folkore green’ met knalroze band bij Jeans & Lifestyle in Tiel. Samen met een ultradun zwart winterjasje van de HEMA had ik toch wel een stoere winterjas die ik op verschillende manieren kon dragen.

Cape Stripes Pink
Bij de Bijenkorf vond ik onlangs in de uitverkoop nog de limited edition XXL sjaal. Alles van POM Amsterdam, op de Dance for Life collectie na, had 50% korting! In ieder geval kocht ik nu roze gestreepte. De andere XXL cape die nog te koop was, was de blauw, oranje gestreepte met zwarte band, ook een limited edition. De roze POM Amsterdam XXL cape is in ieder geval totaal anders dan de folkore green POM Amsterdam cape die ik al had, net wat chiquer vind ik zelf. In ieder geval kan ik dus lekker afwisselen.

De XXL cape is dus een grotere versie van de normale POM Amsterdam sjaals. Anders is dat de XXL sjaal een subtiele kraag heeft, heeft het twee drukknopen zodat je het op verschillende manieren kan dragen, kort, lang en als sjaal. Bij de XXL cape krijg je een ceintuur erbij. Net als de sjaals heeft de POM XXL cape ook de unieke asymmetrische driehoek vorm.

Het leukste van de POM Amsterdam XXL-cape vind ik dat je het op verschillende manieren kan dragen en eigenlijk ook wel de vrolijke kleurtjes. Alles is al zo grauw en grijs in de winter … “Choose your own style!”

bron foto’s: POM Amsterdam

(254 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.