Converse All Stars!

Converse All Stars!
Converse All Stars, daar loop ik heel wat kilometer van af en heb ook al wel een collectie en een deel van de collectie zie je hier. De grijze, suède All Stars kocht ik ooit tijdens een vakantie in Friesland tijdens een dagje shoppen in Leeuwarden. Iemand voor me wilde ze eigenlijk apart laten zetten en een dag later terugkomen. Helaas voor haar was het sale en kon dat niet, nu kon ik dit paar meenemen. Ik gebruik niet de blauwe veters die je hier op de foto ziet, maar de grijze die je er ook bij krijgt. Die grijze veters staan net wat netter. De Used Denim All Stars kocht ik gewoon in Veenendaal bij BoaVista, een hippe modezaak en ik zou Anja niet zijn als ik deze All Stars in de aanbieding zou kopen.

Converse All Stars!
De twee hierboven heb ik al langer, die met de zebraprint is bij mij meer beige dan wit. Altijd al geweest en die Converse All Stars met bloemetjes zijn echt leuk voor de zomer. Niet op de foto bruin leren hoge All Stars, die je dus helemaal moet veteren. Als je haast hebt niet zo handig maar ze zijn wel erg leuk en heb ik canvas All Stars met roze, donkerrode en legergroene strepen. Jammer genoeg heb ik ook een paar All Stars weggedaan, suède met een soort van beenwarmers er aan, heel apart, maar wel leuk in de winter.

Over Converse All Stars

Chuck Taylor All Stars zijn schoenen van canvas en rubber. De schoenen worden geproduceerd door Converse wat kennelijk een dochteronderneming is van Nike, iets wat ik dus niet wist. Er zijn verschillende soorten hi-top (de hoge die je hier op de foto’s ziet) en de lo-top. Dan zijn er ook nog speciale edities zoals de X-hi ‘laarzen met veters’ en slip-on’s, lage zonder veters. Verder is er de canvas-reeks, waar veel kunstenaars al eens wat voor hebben gemaakt, een leather collectie en een suède reeks is. De eerste All Stars werden al in 1917 gemaakt, omdat de bekende basketbalspeler Chuck Taylor last van zijn voeten kreeg.

bron: wikipedia

(112 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.