De Wraak van Prada door Lauren Weisberger

De Wraak van Prada door Lauren WeisbergerYeah, er is een vervolg op ‘De duivel draagt Prada: De Wraak van Prada. Heerlijk weer een ouderwetse chicklit! Echt zo’n boek wat je lekker snel uit wilt lezen.

Over het boek: De wraak van Prada

De wraak van Prada neemt een stap van acht jaar vooruit op het eerste boek, de duivel draagt Prada. Andrea Sachs is na haar ontslag begonnen met The Plunge, een bruidsglossy. Samen met haar vriendin Emily waarmee ze vroeger ook werkte bij Runway heeft ze The Plunge gemaakt tot een van de grootste bruidglossy’s. Ondertussen is Andrea stapelverliefd op Max, woont ze samen met haar en is ze al zo’n beetje bezig haar eigen bruiloft te plannen. Alleen de herinnering aan Miranda Priestly, de baas van Runway, bezorgt Andrea nog de nodige nachtmerries. Dan blijkt dat de uitgever van Runway zit te popelen om The Plunge over te nemen. Andrea wilt het niet, maar iedereen om haar heen zegt dat ze die kans niet moet laten schieten. Ook Miranda is opeens poeslief en aardig. Heel vreemd, als Andrea ook nog eens zwanger blijkt te zijn, lopen de emoties hoog op. Gaat Andrea haar magazine over geven aan de Duivel? Waarom bemoeit iedereen zich ermee?

Wat vind ik van het boek

Ondanks dat er misschien vervelende dingen gebeuren voor Miranda is het toch weer zo’n feel good boek. Het loopt allemaal wel goed af, maar hoe … dat is uiteraard de vraag. Als je de duivel draagt Prada hebt gelezen (of gezien) mag je dit boek echt niet missen!

Titel: De Wraak van Prada
Auteur: Lauren Weisberger
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789022566534
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.