Welk kerstpakket heb jij gekregen?

kerstpakket
Overal zie je al berichtjes dat de kerstpakketten dit jaar weer uitgedeeld zijn. De mijne vond ik afgelopen dinsdag al op de mat. Mijn werkgever koos voor een “Tintelingen” boekje. Uit dit boekje mag je voor een bepaald bedrag iets leuks kiezen. Je kan onder andere kiezen voor een kerstpakket maar ook voor keukenproducten, boeken en tijdschriften, sieraden en cadeaubonnen.

Leuk alleen de keuze die ik moet maken, vreselijk lastig. Eigenlijk had ik vorig jaar besloten dat ik voor het ‘traditionele kerstpakket’ ging in plaats van een cadeaubon, maar daar kom ik dit jaar denk ik weer op terug. Waarom? Omdat ik de inhoud al ken en het is juist zo leuk om zo’n kerstpakket uit te pakken en dingen te ontdekken die je eigenlijk niet nodig hebt, maar toch grappig zijn omdat je het anders nooit koopt. Kortom het wordt toch maar een cadeaubon en dan een cadeau van Intratuin waarschijnlijk. Maar waar ik eigenlijk benieuwd naar ben:

Wat krijg jij als kerstpakket?

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Welk kerstpakket heb jij gekregen?

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.