TrollBeads, Stories of You

troll beads
Eigenlijk sla ik de folders van juweliers niet zo snel open, maar deze folder van juwelier Lameris wel. Op de voorkant van deze reclamefolder stonden namelijk allerlei bedels van TrollBeads. Ah die wil ik ook!

Mooi begin

Om te beginnen kan je nu tijdelijk de Trollbeads ‘stories of you’ armband met sluiting en een bedel (hij staat hier op de foto) voor een speciale actieprijs kopen, in plaats van 133 euro betaal je nu 89 euro. Nu begint het bij mij natuurlijk helemaal te kriebelen, ik heb nog een VVV-bon, dus zal ik… ? Twijfel alom natuurlijk, want daar ben ik goed in met mijn sterrenbeeld weegschaal. Een reden heb ik al wel, er moeten een paar kilo’s vanaf en net als ik ooit met mijn Noosa verzameling heb gedaan zou mijn beloning een Trollbeads bedel kunnen zijn per kilo die ik afval. Dan moet het natuurlijk niet mislukken door toch bedels te kopen omdat ze zo heel speciaal zijn (of opeens het merk je tegenstaat) terwijl je niet eens bent afgevallen of nadat je je doel hebt behaald toch weer te gaan snoepen, waardoor de kilo’s toch langzaam er weer bij komen.

Over Trollbeads

Trollbeads is een Deens sieradenbedrijf, Trollbeads betekent in het Deens Troldekugler. Het bedrijf is in 1976 opgericht door zilversmid Søren Nielsen. Pas in 2012 kreeg het bedrijf officieel de naam Trollbeads. Trollbeads is begonnen met bedels die je kon dragen om een armband of ketting en later is dat ook uitgebreid met oorbellen en ringen. De collecties worden twee keer per jaar, in de lente en herfst, uitgebreid met nieuwe ontwerpen en natuurlijk worden er voor de feestdagen en andere speciale dagen zoals Valentijnsdag en Moederdag speciale ontwerpen toegevoegd aan de collectie.

Ik kan natuurlijk meer vertellen, maar Lise Aagaard van Trollbeads kan veel meer uitleggen. Kijk mee naar deze video ‘What is Trollbeads’

Bron: Youtube kanaal TrollbeadsTV

Foto’s: Trollbeads

(69 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “TrollBeads, Stories of You

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.