Kirstie’s Crafty Christmas

kirstiescraftychristmas
Het is zo jammer dat je Channel 4’s versie van uitzending gemist niet buiten Groot Brittannië kan bekijken. Afgelopen maandag, 16 december, kwam ik tijdens het zappen per ongeluk langs “Kirstie’s Crafty Christmas” op Channel 4 en als je van één programma in kerstsfeer raakt is het van dit programma wel.

Over Kirstie’s Crafty Christmas

Elk jaar maakt Kirstie Allsopp wel een programma over kerst en dan vooral over kerst en ‘fröbelen’. Dit jaar heet het programma Kirstie’s Crafty Christmas en gaat ze ondermeer aan de slag met pompoms (en daar heeft ze toch een handig dingetje voor), pompoms van papier en gaat ze aan de gang met neonverlichting. Voor alle technieken kent ze wel mensen die haar alles uitleggen en samen gaan ze de kerstdingetjes maken. Aan het einde van het programma heeft ze dan haar eigen ‘Crafty Christmas’ met vrienden en familie. In het Channel 4’s scrapbook van Kirstie staan haar ideeën.

Kijken dan maar?

Van Kirstie’s Crafty Christmas zijn nog geen video’s beschikbaar, maar onderstaande video van Kirstie Creates Christmas laat wel heel goed zien wat het programma nu eigenlijk is en welke sfeer het is.

Woon je in Groot Brittannië? Dan is de uitzending hier te vinden.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-13 No articles on this date.