Ik Krijg Je Wel door Sophie Kinsella

Ik Krijg Je Wel door Sophie KinsellaTijd om weer ouderwets een chicklit te lezen, gewoon een feelgood boek met iets van een verhaal waarvan je weet dat het toch altijd wel goed afloopt. Tijd dus voor een boek van Sophie Kinsella. Ik koos voor haar boek ‘Ik krijg je wel’.

Over het boek: Ik krijg je wel

Lottie wil trouwen en wel meteen. Alleen haar vriend geeft geen enkel teken om haar te vragen. Hoe krijgt ze het dan wel voor elkaar? Als ze haar jeugdvriend Ben ontmoet grijpt Lottie haar kans. Ben wil wel trouwen met haar, die herinneringen van vroeger, een mooi bedrijf en laat er niets over groeien. Er wordt zo snel mogelijk getrouwd. Na het jawoord vertrekken ze naar het Griekse eiland waar beide een goede herinnering aan hebben. Alleen alles wordt tegengewerkt door Lottie’s oudere zus Fliss en de beste vriend van Ben. Ben en Lottie mogen niet met elkaar trouwen. Zelfs de hoteleigenaar wordt ingezet om het huwelijk ongeldig te laten vertrouwen. Gaat het lukken? Horen Ben en Lottie eigenlijk wel bijelkaar of heeft Lottie het toch wat te overhaast uitgemaakt met Richard en kloppen die jeugdherinneringen eigenlijk wel?

Wat vind ik van het boek?

Een onvervalste Sophie Kinsella chicklit, een vleugje romantiek, een vleugje sabotage hier en daar. Heerlijk. Het boek leest heerlijk weg. Fijn om dit boek te lezen als je gewoon je gedachten even op niets wilt zetten.

Titel: Ik krijg je wel
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789044338591
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.