FröbelTV: Rok en Rol

Rok en Rol LogoWanneer ik in België ben kan ik het niet laten om Vlaamse magazines te kopen. Daar zit ook de Vitaya magazine tussen, een heerlijk blad. In dit magazine stond een stuk, of een reclame (wat precies weet ik niet meer) over het tv-programma Rok en Rol wat met een tweede seizoen zou beginnen op de gelijknamige tv-zender. Alleen al bij het lezen van het stuk werd ik al enthousiast: fröbelTV! Jammer dat we zoiets niet in Nederland op tv hebben, kan best een hit worden denk ik zo!

Rok en Rol

Rok en Rol is een programma van Karolien Verbanck. In het programma wordt er naar hartelust gefröbeld (en zelfs gekookt). Zo zijn er groen, deco en fashion en meer. Je moet gewoon eigenlijk een kijkje nemen op de site, er staan namelijk zoveel leuke dingetjes op, te veel om op te noemen. In Rok en Rol gaat Katrien aan de slag met weinig middelen en met oude of goedkope materialen om zelf nieuwe dingen te maken, dus met klein budget, weinig moeite een groot, origineel resultaat krijgen. Inmiddels zijn er op Vitaya al twee seizoenen van Rok en Rol uitgezonden en is er zelfs ook al een boek verschenen met allerlei ‘fröbelprojecten’. Voor mij wel een reden om weer eens naar België te gaan, het lijkt me namelijk zo’n leuk boek, zeker naar wat ik al gezien heb op de site!

Hieronder zie je één van de projecten uit Rok en Rol:

Youtube: Vitaya Videokanaal

Logo: Norah + Birg

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.