Bridgewater Candle Company Diffuser

Bridgewater Candle Company DiffuserAl vaker heb ik over Bridgewater Candle Company geschreven, de votive geurkaarsjes vind ik echt geweldig. Fijne geur die lang blijft hangen. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om deze rietdiffuser met appeltaart geur te kopen. Een appeltaart geur heeft toch wel iets huiselijks en ik hoef er geeneens appeltaart voor te bakken (scheelt natuurlijk ook weer calorieën.

Over de Bridgewater Diffuser
De Appeltaart geur zit in een glazen flesje waarin je 8 rietjes steekt, de inhoud is 120 ml. De rietjes zijn biologisch afbreekbaar en je hoeft de rietjes niet om te draaien. De geur blijft evenwichtig. De geurafgifte van de Bridgewater Diffuser is ongeveer twee tot drie maanden.

Nog meer geuren
Zijn er nog meer artikelen te koop met de beroemde appeltaartgeur. Zo heb ik al de votive geurkaarsjes in huis gehad. Ook zijn er geurolie, geurzakjes, en de kleine en grote kaars in de pot te koop. Natuurlijk houdt niet iedereen van de appeltaartgeur, naast de appeltaartgeur heeft Bridgewater Candles nog zo’n 41 andere geuren in het assortiment. Deze geuren worden uiteraard weleens vervangen door weer nieuwe geuren (wat mis ik bijvoorbeeld de English toffee). Er is in ieder geval genoeg te kiezen. Bridgewater Candles wordt onder andere verkocht bij Intratuin en cadeauwinkeltjes.

(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Bridgewater Candle Company Diffuser

  • maandag, 20 januari 2014 om 6:14
    Permalink

    Ik ben helemaal weg van de Bridgewater geurzakjes. Deze ruik je echt lang. Welcome Home is een kruidige kaneelgeur die ik vooral in de winter gebruik. Ook heel erg lekker is Christmas Bliss.

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.