Nieuw: Kneipp Douchefoams

Kneipp Douchefoams lavendel / mint eucalyptusKneipp heeft weer iets nieuws bedacht: douche foams! Douche foams? Ja, een soort geconcentreerde schuimgel in een fles met een fijne geur en goede werking voor je huid. Deze nieuwe Kneipp Douchefoams zijn sinds kort verkrijgbaar in twee verschillende geuren: lavendel en mint eucalyptus. Totaal verschillende geuren, de ene is echt een geur om ’s avonds mee te douchen, de ander echt om een frisse start in de ochtend te maken. Tijd om deze bijzondere douchefoams te proberen. Werkt dat echt? Geuren en foams tijdens het douchemoment?

Kneipp Douchefoams lavendel / mint eucalyptus

Over de Kneipp Douchefoams

Zoals ik al schreef zijn de Kneipp Douchefoams verkrijgbaar in twee geuren: lavendel en mint eucalyptus. Twee totaal verschillende geuren. De lavendel foam zorgt voor ontspanning bij fysieke of mentale spanning, slapeloosheid en het gestresste gevoel terwijl de mint eucalyptus foam is verfrissend en heeft een verkwikkende werking op lichaam en geest. Zoals bekend van Kneipp zijn de producten van Kneipp vrij van conserveringsmiddelen en siliconen. De douchefoams maken zelfs geen gebruik van drijfgas die je vaak ziet in deze type bussen, maar gebruikt een speciale technologie van perslucht. Wist je trouwens dat je met een bus doucheschuim je ongeveer 40x kan wassen en dat de foam biologisch afbreekbaar is?

Kneipp Douchefoams foam

Getest

Meestal gebruik ik gewoon een douchegel, douchefoams kende ik nog niet en volgens mij is Kneipp ook een van de weinige merken die deze douchefoams heeft. Bij de eerste keer kreeg ik het idee dat het een beetje op een soort haargel (haarfoam) die ik ooit heb gehad van Fudge. Je hoeft maar een klein beetje foam te gebruiken, want het schuimt enorm. Ik merkte echt dat de Kneipp douchefoam effect had op mijn huid en humeur. Mijn huid werd zachter en ik merkte dat de mint eucalyptus foam mij inderdaad wat wakkerder maakte en de lavendel geur wat meer slaperiger. Kortom de ene geur voor in de ochtend en de andere voor in de avond. De geuren zijn beide duidelijk aanwezig, de hele douche rook erna. Wat Kneipp zegt, natuurlijke luxe voor iedere dag, klopt helemaal.

Prijzen?

De Kneipp Douchefoams heeft een adviesprijs van 6,99 (fles van 200ml)

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.