Style je t-shirt!

Soms kom je per toeval een blog tegen waar je eindeloos op kan blijven rondkijken. Zo’n blog kwam ik tegen via de Facebookpagina van de Vlaamse Flair. Het blog was een van de acht favoriete Vlaamse blogs: Mangelmoes. Mangelmoes wordt onderhouden door Hanne en op deze site staan DIY (do it yourselfs), recepten en plekjes waar je eens geweest moet zijn. Op haar site kwam ik dit leuke idee tegen: zelf een t-shirt stylen! Kijk zeker op Mangelmoes voor nog meer leuke DIY ideetjes.

T Shirt benodigdheden
Wat heb je nodig?
een wit t-shirt (Hema 4,50), textielmarkers (Hema 1 euro per stuk), een tekening/kleurplaat of iets wat jij bijzonder vindt

aan de slag tshirt
Aan de slag
Plak de tekening op een stevig karton en span vervolgens het t-shirt er over. Zoek de goede hoogte voor de tekening op het t-shirt. Plak daarna het t-shirt vast zodat zowel de tekening als het t-shirt niet verschuiven. Vervolgens trek je de tekening over. Meer is het niet!

en klaar
Gelukt?
Een beetje. Waarom een beetje? Ik had gehoopt dat ik mooie donkere lijnen zou krijgen, maar er zat een haaltje aan de stift leek het wel. Het zwart waaierde af en toe een beetje uit. Misschien had ik gewoon met een simpelere tekening moeten beginnen of gewoon heel geduldig moeten zijn tijdens het trekken van de lijntjes. In ieder geval ga ik nog wel een poging wagen enne helemaal mislukt is het t-shirt niet want de qoute zegt het al:

‘Creativity is having fun in making mistakes’.

En dat is helemaal waar, het is zo leuk om bezig te zijn en van een simpel wit t-shirt iets anders te zien ontstaan.

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.