Nieuwe GOSH make-upjes

Nieuwe GOSH make-upjes
De herfstcollectie van GOSH ligt al weer een tijdje in de winkels. Nu is het echt herfst en is het dus tijd voor echte herfstkleuren. Kijk even mee wat GOSH voor deze herfst heeft bedacht aan nieuwe kleuren en producten.

GOSH Cosmetics herfst 2013

Er zijn 6 nieuwe nail lacquers (nagellak) gelanceerd met onder andere de fancy namen: mysterious mauve, frosted gold, drie normale lakjes en drie lakjes die een soort ‘frosted’ coating hebben. Voor je ogen zijn er twee soorten duo eye shadow paletten: blue jeans en dusty purple en ook twee soorten quattro eye shadow namelijk green valley en tempting purple.

Nieuwe GOSH make-upjes cc cream en blushNieuw zijn de CC-Creams, al meer merken hebben het gelanceerd en GOSH natuurlijk ook. Een CC-cream is een colour correcting cream wat de huid egaliseert. Deze crème geeft een lichte dekking, is hydraterend en heeft zelfs een SPF10 bescherming. De formule van de GOSH CC cream is olievrij en bevat geen parfum en parabenen. Er zijn vier verschillende kleuren verkrijgbaar.

Om een beetje kleur op je gezicht te krijgen gebruik je een blush. De natural blush van GOSH heeft een lichte, soepele textuur op basis van microfijne poederdeeltjes. Deze herfst heeft GOSH de kleuren melon en flower power gelanceerd. De natural blush van GOSH is parfum vrij.

Je ogen maak je dit jaar op met vijf nieuwe kleuren velvet touch eye liners. De kleuren hebben ook weer fancy namen als rebellious brown, I sea you, temptation, fashionista en renaissance gold. De velvet touch eye liner is waterproof en bevat vitamine E en jojoba lie. De kleuren zijn extreem goed. Daarnaast gebruik je ook de waterproof volume mascara waarmee je weer door weer en wind kan of de darling lashes extreme volume mascara, wat door het speciale borsteltje je wimpers nog meer volume kan geven.
Nieuwe GOSH make-upjes eyeliners en mascara

Waar te koop?

GOSH make-up is exclusief te koop bij het Kruidvat. Voor actuele prijzen van de herfstcollectie kijk je het beste even zelf. Kruidvat heeft namelijk regelmatig aanbiedingen met GOSH make-up (en hoe leuk is het eigenlijk niet om zelf weer een nieuw make-upje te ontdekken).

Over GOSH

GOSH Cosmetics is een Deens cosmetica bedrijf. Het begon als farmaceutisch bedrijf in 1945. In die tijd was de missie van GOSH om een verscheidenheid aan hoogwaardige geneesmiddelen te leveren aan de medische sector. In 1950 is het assortiment uitgebreid met toiletartikelen, parfums en cosmetica. In 1979 werd pas het eerste product gelanceerd met GOSH als merk. GOSH cosmetica is nu het belangrijkste proces van het familiebedrijf.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Nieuwe GOSH make-upjes

  • woensdag, 2 oktober 2013 om 19:31
    Permalink

    Die nagellak met zilver is echt prachtig

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.