Mollie Makes Animals & Friends

Mollie Makes Animals & FriendsFröbelen is hip, magazines staan tegenwoordig vol met allemaal zelfmaakprojecten. Mollie Makes haakt daar goed op in want inmiddels is het vierde boek verschenen: Mollie Makes Animals & Friends. Tijd voor mij om weer naar de hobbywinkel en stoffenwinkel te gaan en aan de slag te gaan met ideeën uit het boek. Zo lijkt mij de plaid die in het boek staat wel erg leuk om te maken, weer eens wat anders dan sjaals maken. Ook andere projecten die in dit Mollie Makes boek staan zijn weer erg leuk. Kijk maar even mee…


Over het boek: Mollie Makes Animals & Friends
De titel zegt het natuurlijk al, de projecten die in dit boek staan hebben te maken met dieren. Verschillende technieken zoals haken, breien en papercraft worden gebruikt. Kortom variatie en het past ook helemaal bij dit jaargetijde, herfst. De 18 projecten die in het boek staan zijn gemaakt door verschillende blogsters die samenwerken met Mollie Makes. De projecten worden in duidelijke stappen beschreven in zowel woord als beeld en bij de projecten staan handige tips om je project nog makkelijker te kunnen maken. Naast alle projecten staan er ook leuke ideeën in het boek zoals een idee om grappige vossenhandschoenen te maken. Achter in het boek staan de patronen, deze moet je kopiëren op 400% vergroten of op ware grootte downloaden (de link staat natuurlijk in het boek).


Wat vind ik van het boek?
Er staan weer veel leuke ideeën in zoals ik ook wel gewend ben van het Mollie Makes team. Ik zou die quilt, de boekenbandjes en … willen maken. Tijd nemen dus en eens wat anders doen dan anders. Ik kan het namelijk allemaal wel, heb een goede naaimachine staan dus eigenlijk zou ik zo kunnen beginnen. Zeker met de stap voor stap tips die in Mollie Makes Animals & Friends staan. Daarnaast wordt ik gewoon vrolijk van de boeken van Mollie Makes, al die vrolijke kleuren en leuke ideeën. Ben je iemand (of ken je iemand) die graag fröbelt dan is Mollie Makes Animals & Friends zeker een heel erg leuk boekje!

Titel: Mollie Makes Animals & Friends
Uitgever: Tirion Creatief
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789043916196
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.