Met de Franse Slag door Katie Fforde

Met de Franse Slag door Katie FfordeNa weer wat thrillers en dergelijke te hebben gelezen was het wel weer tijd voor een boek waarvan je gewoon weet dat het goed gaat aflopen. Dat is natuurlijk altijd het geval met de boeken van Katie Fforde. Ik koos voor haar laatste boek: met de Franse slag.

Over het boek: Met de Franse slag
Samen met haar zus Sally erft Gina een ruimte in The French House, een antiekcentrum op het Engelse platteland, van haar eigenzinnige tante Rainey. Gina staat, met al haar pr-kennis, te popelen om de wereld van de antiek te leren kennen. Alleen moet ze dit samen doen met Matthew, eigenaar van The French House, die echt een van de meest chagrijnigste mensen is in het verhaal. Toch neemt Matthew Gina op sleeptouw naar antiekmarkten in zowel Engeland als Frankrijk. Maar dan komt Gina er achter dat het eigenlijk niet goed gaat met The French House. De ex van Matthew eist haar deel van The French House op. Hoe moet het dan met al die andere antiekhandelaren die een plekje hebben in The French House. Gina probeert met al haar pr-kennis alles op alles te zetten om The French House te redden, en zelfs haar overleden tante Rainey doet mee met een wel erg speciale ‘antieke’ vondst.

Wat vind ik van het boek?
Eigenlijk weet je al voordat je het boek gaat lezen dat het goed afloopt, dat de hoofdpersonen eigenlijk voor elkaar gemaakt zijn en tot in de eeuwigheid bij elkaar blijven. Heel herkenbaar voor dit soort boeken. Toch is het wel fijn om dit soort boeken te lezen, gewoon verstand op nul en lezen maar, heerlijk. In ieder geval is Met de Franse slag een heerlijk boek om mee te nemen op vakantie.

Titel: Met de Franse slag
Auteur: Katie Fforde
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789000322558
Genre: Roman
Winkelprijs: 17,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.