Happy Huis door Charlotte Hedeman Guéniau

Happy Huis door Charlotte Hedeman GuéniauIk houd wel van een beetje kleur in mijn interieur. Zelf doe ik dat met accessoires. Zo eens in de zoveel tijd moeten er bijvoorbeeld weer een andere kleur om de kussenhoesjes. Strak en wit, daar ben ik dus niet van. Daarom ben ik helemaal blij met dit boek: Happy Huis van Charlotte Hedeman Guéniau. Nog meer dan ik experimenteert zij met kleur in huis en dat heeft tot dit vrolijke boek geleid (tenminste ik word er wel vrolijk van!). Kijk even mee met mij…

voorproefje 1 Happy Huis door Charlotte Hedeman Guéniau

Over het boek: Happy Huis

Happy Huis is een interieurboek wat je laat zien dat je door gebruik van dagelijkse voorwerpen en textiel in allerlei vrolijke kleurtjes en een rustige, Scandinavische basis, je huis kan omtoveren tot een designomgeving vol kleur. Na de inleiding over huizen die je doen glimlachen is het boek ingedeeld in: ‘leven, liefhebben, lachen’, ‘koken, eten, delen’, ‘slapen, baden, dromen’, ‘werken creëren, spelen’ en ‘ontvangen, ontspannen, eten’. Dé dingen die je thuis doet.

voorproefje 2 Happy Huis door Charlotte Hedeman Guéniau
Happy Huis is een boek met veel foto’s, maar naast de foto’s staan er veel teksten in over het gevoel wat de schrijfster heeft bij kamers, bij interieur en accessoires en natuurlijk krijg je veel tips over hoe je bijvoorbeeld je huis laat stralen, hoe je wat glamour in je leven krijgt en hoe je een keuken creëert waar je graag bent. Leuk zijn ook de zelfmaaktips die je door het boek heen vindt. Zo maak je van een witte lampenkap met een paar stofjes een vrolijke lampenkap vol kleur of maak je met van een gewoon prikbord en een oude schilderijlijst een hip prikbord.

voorproefje 3 Happy Huis door Charlotte Hedeman Guéniau

Wat vind ik van het boek

Blij word ik van dit boek. Vrolijke kleuren en vooral leuke ideeën hoe je je interieur met kleur kan opvrolijken. Sowieso vind ik het binnen kijken bij interieurs altijd leuk, zoals je bijvoorbeeld in de Flair en Viva kan doen. Natuurlijk moet je wel van kleur houden en durven te spelen met kleur. Als je het ook maar een beetje durft is dit boek echt leuk om te bekijken!

Wie is Charlotte Hedeman Guéniau?

Charlotte Hedeman Guéniau is samen met haar man Phillipe oprichtster van het Deense merk RICE wat natuurlijk bekend is om haar kleurrijke huishoud artikelen en accessoires. RICE is opgericht in 1998 (bestaat dit jaar dus 25 jaar) en verkoopt inmiddels in meer dan 30 landen. RICE zorgt dat haar producten geproduceerd worden door bedrijven waarbij gelet wordt op de mensenrechten en de lokale arbeidswetgeving.

Titel: Happy Huis
Auteur: Charlotte Hedeman Guéniau
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789023013983
Winkelprijs: 21,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.