Sara Happ Lip Scrub

Sara Happ Lip Scrub
Wat als je ontdekt dat er 1 ding niet bestaat tussen al die beautyproducten? Je maakt ze gewoon zelf! Sara Happ ontwikkelde in 2005 in haar eigen keuken ‘The Lip Scrub’ en dit najaar komt Sara Happ Lip Scrub naar Nederland met nieuwe seizoensspecials. Naast de Sara Happ Lipscrub die je hier op de foto ziet, de Pink Grapefruit heb je ook de smaak lemonade. Nog echt zomerse smaken. Maar binnenkort verschijnen ook op de markt de echte choco smaken! Hier ben ik echt benieuwd naar. Ik zag al smaken voorbij komen als ‘vanilla bean’ en ‘crème brûlee’. Wat een verwennerij.

Sara Happ Lip Scrub

Over de Sara Happ Lip Scrub

In ieder geval heb ik de Sara Happ Lip Scrub Pink Grapefruit geprobeerd. Je wordt al vrolijk van de verpakking. Een klein doosje met een witte strik. Echt een klein cadeautje. In het doosje zit het potje van 30 gram, vol met geurende lipscrub. De lipscrub masseer je op je lippen in cirkelbewegingen. Vervolgens haal je het restant van lipscrub met een tissue van de lippen. Je kan de lipscrub dus niet opeten, wat je misschien wel wilt doen omdat het zo lekker ruikt. Ik heb de scrub samen met Britt gebruikt en beide vonden we het een fijne scrub. De lippen voelen goed doorbloed en zacht aan. Laat de winter maar komen, onze lippen worden goed verzorgt.

Waar te koop?

De Sara Happ Lip Scrup kost 24,00 / per potje van 30 gram. Sara Happ producten zijn te koop bij: Skins Cosmetics Groningen, Parfumerie Mignon in Bilthoven, Parfumerie Cocon in Venray, Henny MC in Vleuten, Freshlab in Brussel, ook online en binnenkort bij nog meer beauty adressen!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Sara Happ Lip Scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.