Pimps & Pearls Moesss Rocks

Pimps & Pearls Moesss Rocks
Ik had er al wat foto’s van gezien, maar nu ik de nieuwe armband Moesss Rocks in de nieuwsbrief van Pimps & Pearls zag had ik gelijk zoiets van dat wil ik wel op mijn ‘wishlist’ zetten. Zo leuk en nog leuk te combineren met de leren Moesss armbanden. Alleen welke, er zijn er namelijk 8!

Pimps & Pearls Moesss Rocks

Moesss Rocks is de nieuwe serie armbanden gemaakt van bijzondere edelstenen in verschillende tinten, geslepen en afgerond in organische vormen. De armband heeft een bedel, van een klavertje vier, van edelstaal. Er zijn nu 8 verschillende armbandjes met elk hun eigen kracht en voor hun eigen sterrenbeeld(en). Ik zet ze even op een rijtje, maar kijk ook hier voor een uitgebreide uitleg over de verschillende Moesss Rocks armbandjes.

Aquamarijn is een steen met een sterk kalmerende werking. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Past goed bij de sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal, Waterman en Vissen.

Citrien bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. Past goed bij de sterrenbeelden Tweeling, Leeuw, Ram en Maagd.

Labradoriet is een beschermende en spirituele steen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt idee├źn te ontwikkelen. Past goed bij de sterrenbeelden Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

Roze Opaal maakt vrolijk, optimistisch, levenslustig, spontaan, origineel, creatief en stimuleert een interesse in kunst en waardering voor mooie dingen. Fysiek stimuleert opaal het zelfgenezend vermogen van het lichaam en werkt zuiverend. Past goed bij de sterrenbeelden Vissen, Boogschutter en Schorpioen.

Unakiet werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend. Fysiek stimuleert unakiet het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het lichamelijk herstel na een ziekte of verwonding. Past goed bij het sterrenbeeld Schorpioen.

Valkenoog remt overmatige angst, emoties, agressie en stemmingswisselingen. Valkenoog remt de energiestroom en vermindert hiermee stress, overmatige hormoonproductie en hyperactiviteit. Past goed bij het sterrenbeeld Waterman.

Zonnesteen werkt stemmingsverbeterend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Past goed bij de sterrenbeelden Leeuw, Vissen en Weegschaal.

Zwarte Toermalijn aardt en beschermt tegen negatieve energie in al haar vormen van computerstraling tot stress en spanningen. De steen werkt ontspannend en bevordert zelfs een neutrale houding. Past goed bij de sterrenbeelden Weegschaal, Schorpioen en Steenbok.

Welke ik op mijn lijstje zet?

Eigenlijk hoor ik de Zwarte Toermalijn, de Zonnesteen en de Aquamarijn op mijn lijstje te zetten, want die passen bij mijn sterrenbeeld, ik ben namelijk een Weegschaal, maar de mooiste Moesss Rocks vind ik zelf de Unakiet. Ik moet ze gewoon eens in het echt gaan bekijken!

De Pimps & Pearls Moesss Rocks armbandjes kosten 24,95.

(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.