JOBS – de film

Jobs de movieAl jaren werk ik thuis met Apple. Niet zo gek ook want mijn eerste, echte baan was bij een Apple reseller (misschien ken je het nog wel MacWarehouse). Daarom wil ik eigenlijk deze film wel zien, alleen hoor je er zoveel tegenstrijdige verhalen over. Is de film geflopt, of toch geslaagd? Binnenkort toch maar eens zelf bekijken: JOBS.

Over JOBS
JOBS gaat over de carrière die Steve Jobs maakte bij Apple. In 1977 startte Jobs samen met Steve Wozniak Apple, acht jaar later werd hij al weer de laan uitgestuurd om in 1997 weer terug te komen om Apple uit een diep te halen. Door overal een i voor te zetten kende Apple een enorme groei. Nou ja, overal een i voorzetten. Het was wel wat meer, innovatieve technologie, marketing en eigenlijk met echt iets nieuws komen zoals de iPod en de iPhone. Steve Jobs wordt gespeeld door Ashton Kutcher.

Mustsee?
Degene die hem gezien hebben zijn er verdeeld over. Maar ben je een Apple-fan dan is het wel een aanrader om te kijken wordt er over het algemeen verteld. Of de film een echte autobiografische film is geworden, schijnt van niet. Steve Jobs wordt teveel als genie de hemel ingeprezen. Hij was misschien wel een genie, maar had ook veel andere genieën bij Apple achter zich staan. In ieder geval ik ga hem kijken, maar waarschijnlijk pas als JOBS op dvd is verschenen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “JOBS – de film

  • vrijdag, 27 september 2013 om 10:02
    Permalink

    Tja wat moet ik zeggen, als apple fan is het mwah om te kijken als niet fan is het helemaal niks denk ik. Had van mij wat diepergaand of gehele leven mogen zijn nu zijn het flarden en eigenlijk niks aan. Kan je beter de Steve Jobs special kijken http://youtu.be/X64BijQA7Sw

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.