Presentatie HEMA Najaarscollectie ‘Haute’ Couture in Amsterdam

HEMA Haute Couture in Amsterdam flyer
Een spectaculaire fashion onthulling, HEMA presenteert “Haute” couture, kreten die in de e-mails stonden. Ik was nieuwsgierig en besloot eens een ‘mode-event’ bij te wonen. HEMA is sowieso al een fijn merk. Kortom 5 september was ik er ‘live’ bij op het Beursplein bij de spectaculaire ‘fashion’ onthulling. Stipt 4 uur werd iets later, bijna gooide de politie en wethouders roet in het eten, maar gelukkig kon “plan A” een kwartier later toch doorgaan. Kijk verder om te zien wat “plan A” was.

HEMA Haute Couture in Amsterdam verticale catwalk

HEMA ‘Haute’ Couture

“Haute” stond dus niet voor bekende ontwerpers, nee “haute” stond voor echt hoog. De nieuwe HEMA najaarscollectie van de HEMA werd namelijk gepresenteerd vanaf de toren. Langzaam daalden de modellen de toren bij de Beurs van Berlage af. Een verticale catwalk dus, ooit al gezien?

HEMA Haute Couture in Amsterdam zwart witHEMA Haute Couture in Amsterdam kleur

De HEMA Najaarscollectie

1001 en combinaties zijn er te maken met de stukken uit de nieuwe najaarscollectie. Je kan dus je eigen trend maken. Welke trends zijn er nu te zien? Zwart en wit Klassieke tegenpolen, maar toch veel gezien dit jaar, dus ook bij de HEMA. Prints, strepen, glans en mat allerlei contrasten zijn er te zien, maar ook vrouwelijke en stoere elementen. Kortom iedereen kan zijn ‘zwart wit’ look compleet maken. Kleur Naast zwart en wit is er ook kleur in de nieuwe HEMA najaarscollectie te zien. Van soepel vallende, transparante blouses in uni en print tot een gecoate 5-pocket jeans. Maar ook het rokje is natuurlijk onmisbaar. Combineren met goede basics en accessoires en je bent weer helemaal klaar deze herfst!

HEMA 'Haute' Couture in Amsterdam donsjacks

Het HEMA Donsjack

De musthave van het jaar volgens verschillende bloggers, het donsjack van de HEMA. Waarom? Het is heel dun en je kan het als een heel klein pakketje oprollen. Handig als je op reis gaat dus. Het HEMA donsjack is er voor kinderen, heren en natuurlijk dames. De damesjacks zijn er met en zonder capuchon. Met capuchon zijn verkrijgbaar in groen en blauw, zonder capuchon in zwart en rood. De vulling van de jas is 90% dons en 10% veertjes. Kortom, het mag dus best wel weer koud worden deze winter. Bij de jas wordt trouwens een klein zakje in bijpassende kleur geleverd, waar de jas echt in past. De jas gaat voor de dames 39,90 kosten en zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL (let wel op, de jassen vallen wat klein uit).

Vanaf 9 september

De najaarscollectie van de HEMA is vanaf vandaag, 9 september 2013, verkrijgbaar bij de HEMA. Tijd om je najaarsoutfit helemaal compleet te maken?!

Zien?

De presentatie van de HEMA najaarscollectie was live te zien via YouTube, gemist? Hieronder kan je het nog bekijken!

(418 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.