Handboek Creatieve Technieken

Handboek Creatieve TechniekenDit boek kon ik niet laten liggen er staan zoveel leuke ideeën in. Alleen de tijd om al dit leuks te maken ontbreekt me. Ik wil namelijk alles tegelijk en het liefst ook binnen korte tijd klaar en dat lukt natuurlijk niet met de handwerkprojecten. Ik moet meer geduld hebben en meer tijd nemen voor dit soort dingen. In ieder geval heb ik nu genoeg inspiratie om allerlei leuke creatieve dingen te gaan maken. Kijk mee wat er allemaal in dit boek staat.

Over Handboek Creatieve Technieken

De serie handboeken kende ik al, zo heb ik ook al het Handboek Breitechnieken in huis, een boek wat mijn moeder zo had kunnen maken, zij kende denk ik wel alle denkbare breitechnieken die er bestaan. Breitechnieken staan niet in dit boek maar wel verschillende andere technieken.
Handboek Creatieve Technieken
Het Handboek Creatieve Technieken is ingedeeld in textiel, papier, sieraden, keramiek & glas, kaarsen & zeep en ecoprojecten. Elk hoofdstuk begint na een inleiding met een overzicht van gereedschappen en materialen die je nodig hebt voor de verschillende projecten in het hoofdstuk. Vervolgens beginnen de projecten. De projecten worden stapsgewijs beschreven met begeleidende foto’s. Uiteraard zie je ook een foto hoe je project er uiteindelijk uit hoort te zien.
Handboek Creatieve Technieken

Wat vind ik van het boek?

Heerlijk, het begint me echt te kriebelen om te beginnen met de projecten. Ik kan niet wachten om het sprei/quilt te maken. Stofjes kopen bij het stoffenwinkeltje hier in het dorp. Alleen zoals ik al eerder zei ontbreekt het me aan de tijd, zaten er soms maar wat meer uren in een dag (vooral dan op die vrije dagen). In ieder geval ben ik wel van plan iets te maken uit dit leuke boek, anders had ik het ook niet gekocht natuurlijk.
Handboek Creatieve Technieken

Musthave?

Ja! Zeker als je een crea bea bent of een crea bea in de dop, zoals ik. Je leert leuke technieken en kan zo de tijd aan jezelf verliezen door bezig te zijn met iets te creëren. Het Handboek Creatieve Technieken is ook leuk om cadeau te geven, samen met wat spulletjes om een project uit het boek te maken bijvoorbeeld. Een musthave? Volmondige ja!

Titel: Handboek Creatieve Technieken
Uitgever: Becht
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789023013860
Winkelprijs: 29,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.