Zen voor je handen met Janzen handcrème

Zen voor je handen met Janzen handcrèmeHandcrème, heerlijk! Ik heb wel eens van die periodes dat mijn handen ontzettend droog zijn en dan is een goede handcrème onmisbaar, alleen net die ene lekkere handcrème heb ik nog niet gevonden. Tot nu dan, ik heb namelijk Janzen handcrème ontdekt en wat is dat een fijne handcrème. Smeert goed en ruikt lekker.

Janzen Handcrème
De handcrème die ik van Janzen heb uitgeprobeerd is nummer fuchsia 69: jasmine & ylang-ylang, witte bloemen, waaronder jasmijn, samen met gardenia, anjer en subtiele hints van ylang-ylang. Deze geur is één van de zes andere geuren. Andere geuren zijn grey 04: cedar & sandalwood, black 22: bergamot & tonka beans, blue 33: patchouli & blue cedar, brown 51: exotic flowers en saffron en orange 77: fresh rose & mandarin. Bijzondere combinaties die Janzen spannend maken. De handcrème is samengesteld uit drie oliën, namelijk karité, canola en macadamia.

alle handcrèmes van Janzen op een rij
Meer over Janzen

In de wereld van JANZEN voel je je helemaal thuis. Je bent op je gemak. Wellbeing zonder ballast. Kom op adem, relax, pak je eigen moment

Dit is de qoute die je vindt op de site van Janzen en dat vind je dan ook terug in de producten die Janzen maakt, onweerstaanbaar en ontspannen. Janzen maakt naast deze handcrèmes nog meer bodyproducten, heeft heerlijke huisgeuren zoals de parfum kaarsen (waar ik ook wel nieuwsgierig naar ben) en badaccesoires. Met de producten van Janzen creëer je een beleving voor de zintuigen. Janzen is overigens 100% Nederlands.

Waarom Janzen
Natuurlijk kan ik een heleboel vertellen, maar eigenlijk zou je Janzen zelf eens moeten proberen. Je eigen geur kiezen en dan genieten van je eigen relaxmomentje, al is het maar omdat je net je handen hebt verwend met een goede verzorging. De handcrème smeert, zoals ik al eerder schreef, lekker en trekt snel in. De geur blijft langer aanwezig dan de geuren van andere handcrèmes en heeft een herkenbare geur. Naast deze fuchsia 69 geur ben ik ook wel erg benieuwd naar brown 51 (een luxe geur) en orange 77 (een zomerse geur). In ieder geval is het genieten met deze Janzen handcrème.

Wat kost dat dan?
Een tube Janzen handcrème van 75 ml kost 5,95 en is verkrijgbaar bij ongeveer 300 verkooppunten door heel Nederland.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.