Wachten op Woensdag door Nicci French

Wachten op Woensdag door Nicci FrenchNa Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij is nu het derde deel in de Frieda Klein serie verschenen: Wachten op woensdag. De eerste twee delen had ik al gelezen, weliswaar in een verkeerde volgorde, maar goed, nu tijd voor dit deel.

Over: Wachten op woensdag

Het boek start met een klein meisje die het lichaam van haar moeder vindt. Ze is met bruut geweld om het leven gebracht. Het politieonderzoek ontdekt een geheim leven, het is dus niet wat het lijkt. Ondertussen reist een gepensioneerde journalist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen, hij is er namelijk zeker van dat de ooit vermeende dader niet de dader kon zijn. Ondertussen wordt Frieda Klein misleid door een psychologiestudent. Alleen vertelt deze student dingen, die Frieda op de een of andere manier triggeren om toch het echte verhaal te onderzoeken. Kortom drie verhaallijnen en hoe komen die verhaallijnen nu bij elkaar?

Wat vind ik van het boek?

Ondanks de meerdere verhaallijnen in dit boek had ik met Wachten op Woensdag minder moeite. De drie verhaallijnen blijven goed te volgen doordat het wat langere hoofdstukken zijn. Het boek ziet ingenieus in elkaar, je hebt eigenlijk niet gelijk door wie de dader is van de moord op Ruth Lennox en ook niet wie er eigenlijk achter de vermiste meisjes zit. Leuk is dat ook andere personages zoals onder andere Joseph en nichtje Cloƫ terugkomen in het boek, dat maakt het echt een serie. Kortom lees je graag de boeken van het schrijversduo Nicci French dan mag je Wachten op woensdag niet missen!

Titel: Wachten op woensdag
Auteur: Nicci French
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789041416315
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.