Stille Zonde door Karin Slaughter

Stille Zonde door Karin SlaughterDe boeken van Karin Slaughter heb ik echt verslonden, ik was dus blij dat er weer een nieuw deel was. In dit nieuwe boek speelt niet Sara Linton, maar Will Trent, een agent bij GBI.

Over: Stille Zonde

Het verhaal begint eigenlijk bij Lena, een grote inval en opeens gaat van alles mis, zoals dat wel vaker in het leven van Lena gebeurt. Will Trent speelt hierbij een grote rol, als undercover agent bij een onderzoek naar een drugsdealer, moet hij onder een hoedje spelen met grote spelers die onder andere het leven van Lena zuur maken. Dan wordt Jared, Lena’s man en Sara’s stiefzoon, neergeschoten in zijn eigen huis. Lena herkent Will als een van de daders, hoe getraumatiseerd is zij? Kan zij dit voor zich houden? Ondertussen wordt de zaak rondom de vermeende grote drugsdealer steeds lastiger, er lijken ‘mollen’ in het team te zijn. Voor Will is het moeilijk om zijn undercover werk stil te houden voor Sara, zij zou hier nooit mee akkoord zijn gegaan en als ze weet dat ze betrokken is bij de overval op haar stiefzoon…

Wat vond ik van het boek?

Het duurde even voordat ik in het verhaal van Stille Zonde kwam. Dat had echt te maken dat het verhaal van verschillende kanten werd belicht en in verschillende tijdsbestekken. Je moet dus heel goed nadenken om de verbanden goed te leggen. Uiteindelijk kwamen de verhaallijnen wel bij elkaar en had het een spannend slot… want wie was die grote drugsdealer, of had die persoon nog andere daden aan zijn kerfstok hangen? Het blijft spannend, alleen zoals ik eerder schreef soms wat warrig.

Titel: Stille Zonde
Auteur: Karin Slaughter
Uitgever: De Bezige Bij
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789023479796
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 19,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.