Sneak Peek Augustus 2013

Deze maand is het eigenlijk een combinatie van eind juli en augustus. Eind juli waren we namelijk heerlijk op vakantie in Groningen en heb ik niet veel geïnternet. Kijk wel mee wat ik allemaal gedaan, gekocht en geprobeerd heb.

Amsterdam centraal station
Zowaar een ‘Brutsellog’ afspraak in Amsterdam. Eindelijk kon ik eens want normaal gesproken werk ik doordeweeks en kan niet zo snel vrij krijgen. Met volle tassen kwam ik thuis, gelukkig kwam ik onderweg nog een ‘treinbekende’ tegen die mij hielp met de zware tassen. Wat er in die tassen zat? De Marks & Spencer shoplog heb je al gezien en de rest wordt allemaal nog getest.

kobo glo leegmaken
Helemaal leuk, ik mocht een twee weken lang een Kobo Glo testen, een super ding, maar toen moest de Kobo weer terug, kortom helemaal leeg maken en afscheid nemen.

kistjes opgehangen
Wat doe je met kistjes die overblijven? Gewoon ophangen en zie wat een leuk resultaat het is geworden!

guacamole toastje
Brutsellog kreeg van Albert Heijn een aantal verspakketten en die hebben we tijdens de vakantie uitgeprobeerd op toastjes van Grand’Aperitivo. Lekker!

viooltjes ketting
Tijdens onze vakantie hebben we ook een museum bezoek gedaan, dat was bij Borg Verhildersum, een landgoed in Leens. In de museumwinkel zag ik deze ketting met viooltje. Viooltjes vind ik mooi, dit viooltje gaat dan ook met enige regelmaat aan mijn Pimps & Pearls ketting hangen.

kleurige schoenen van think!
In Surhuisterveen zijn we na het bezoek van het Optiekmuseum nog over de braderie gelopen en daar zag ik deze schoenen van Think!… wat een opvallende schoenen en ook nog eens in maat 36. Ze pasten, waren spotgoedkoop en ze zaten lekker: dus mee terug naar huis.

lekkeretrek.com bus
In Surhuisterveen was er nog meer te beleven naast de braderie en het Optiekmuseum, er was namelijk een criterium waar bekende wielrenners, zoals een Christopher Froome en een Bauke Mollema, hun opwachting maakten. Op de route stond deze snackwagen en zeg nu zelf deze valt wel op. De bus van Lekkeretrek.com verkocht onder andere hamburgers waar de afkomst van alle ingrediënten gewoon duidelijk waren. Uiteraard hebben we daar een hamburger geprobeerd en als je zo’n snackwagen van Lekkeretrek.com tegenkomt probeer dan ook iets lekkers van hun!

kalender scheuren na de vakantie
Toen was de vakantie weer voorbij, naast wassen was het ook de scheurkalender bijna leeg scheuren.

weleda shampoo's
Soms weet je gewoon niet waar je aan mee gedaan hebt en krijg je opeens een echte verrassing op de mat. Dat had ik dus met deze Weleda shampoos, leuke verrassing zo na de vakantie.

smult magazine
Ken je dit magazine van Smulweb, Smult, al? Een leuk magazine wat net anders is dan andere kookmagazines. Een aanrader dus.

hanger
Hoe noem je nu dit ding nu? Ik noem het maar een windorgel. Ik vond het eigenlijk wel een mooi ding en een leuke herinnering aan de vakantie. Ik kocht het namelijk bij Kaarsenmakerij Wilhelmus in Eenrum (vlak er naast zit overigens Sara’s Pannenkoekhuis waar je heerlijk pannenkoeken kan eten en lekker kan high teaën).

vogel voerbak
Eigenlijk dachten we dat er weinig vogels erop af zouden komen, maar binnen de kortste keren was het voerbuisje leeg. Dat wordt straks nog wat van de winter als het koud wordt… een wachtrij van vogeltjes waarschijnlijk.

doosje met chocolade recepten
Kijk eens hoe lief! Ik kreeg zomaar dit doosje met chocolade recepten van mijn broer. Daar moet dus uit gebrutseld worden!

jan pannenkoeken
Normaal worden de pannenkoeken gebakken door Michel, nu werden ze gepingt. Brutsellog mocht namelijk Jan Pannenkoeken proberen. Oordeel: prima pannenkoek.

instant toetje
Ik blijf het toch gek vinden, met een beetje melk en wat poeder een toetje maken. Het kan dus, in Duitsland heb je hele schappen vol zakjes met deze poeders. Leuk, maar binnenkort toch maar weer eens chocolademousse maken.

pimps en pearls armbanden
Hier ben ik nu echt helemaal fan van, de Pimps en Pearls armbanden. Er zijn zoveel leuke kleuren en je kan het zowel als armband als ketting dragen. Helemaal leukl!

kapotte Tefal actifry
De deksel hadden we al vast geplakt met ducttape en elke keer als de Tefal Actifry aanstond moesten we er wat zwaars opzetten omdat anders de deksel steeds opensprong, maar nu heeft hij het dan echt begeven. De zwenkarm is afgebroken en die heb je dus wel nodig. Dat betekent dus dat we weer frietjes uit de oven gaan maken.

cupcakeje iPhone
Zondag had Britt al cupcakes en een cake gemaakt voor haar vakantiewerk. Uiteraard mochten de artikelen daarvan pas maandag online komen. Ik mocht ook een cakeje proberen maar pas nadat ze getrakteerd had op het werk. Hier dus een bewijs.

kalender 13 augustus
Hoe grappig is dat, dat op je verjaardag één van je lievelingsrecepten op een kalender staat. Dat is dus zo bij de verjaardag van Britt.

sushi Tapasia ede
Om Britt’s verjaardag te vieren zijn we gezellig gaan eten bij Tapasia in Ede. Erg leuk en wat een boel bakjes, schaaltjes en bordjes. Gaaf om overigens met een iPad je eten en drinken te bestellen.

koopmans mini cupcakes en pickwick silhouet thee
Het leven van een foodblogger: Koopmans sprookjesboom mini cupcakes testen, maar dan ook de Pickwick Silhouet thee erbij!

nootjes en Tony's chocolonely
Dan ga je shoppen in Den Bosch, na omleidingen op de weg, drukte om een parkeergarage te vinden blijkt er dus een kermis te zijn en daar houd ik dus echt niet van. Wel even rondgekeken en thuisgekomen met nootjes van Parti en de Tony’s Chocolonely melk, karamel en zeezout. Dillema, welke wordt eerst aangebroken. Het werden de nootjes van de Tony’s genieten we op een ander moment.

prinsessencakejes van Koopmans
Leuk om blogger te zijn, zo kon ik de Koopmans Sprookjesboom mini cupcakes maken. Eigenlijk horen er witte vormpjes bij, maar deze roze gestippelde zijn toch veel leuker?

spin op de auto
Shoppen bij IKEA en dan zie je daar in de parkeergarage een auto met een enorme spin er op. Gelukkig was het maar een foto, het was namelijk een beplakte auto van het Dierenpark Amersfoort.

de brug stond open
Even weer dat vakantiegevoel, bijna elk ritje wat we toen maakten stond wel een brug open. Nu op weg naar huis van een gezellige borrel stond deze brug open in hartje Utrecht.

yamyam tasje
Doordat die brug openstond miste ik de stadsbus en daarna de trein, maar geen nood, dan maar noodles halen op station Utrecht.

borden at home with marieke
Kijk, mijn nieuwe borden, helemaal heel aangekomen, met dank aan de goede verzending van Serviesshop.com.

teabar sweet mango
Thee van de Teabar is altijd lekker, deze Sweet Mango thee is een nieuwe zomerthee die je ijskoud drinkt, ijsthee dus.

dutch food valley classic
Normaal ga ik wel met Michel naar de start van de wielerclassic Veenendaal – Veenendaal (of eigenlijk Dutch Food Valley classic, zoals de naam officieel luidt). Nu moest Michel werken, dus heb ik hem maar vertegenwoordigd bij de start.

vw tshirt la fée maraboutée
Misschien is het me met de paplepel ingegoten, mijn vader had vroeger al VW kevers en heeft nu een hele collectie VW kever autootjes en VW busjes (kleintjes dus). Daarom kon ik dit t-shirt van La Fée Maraboutée niet laten hangen. Gelukkig was het bij FanFan in de opruiming (de helft van de helft zelfs), dus dat scheelde enorm. Hij is toch helemaal te gek?

aankoopjes België
Heerlijk vind ik het om eens in een ander land door een supermarkt te struinen, gelukkig is België dichtbij en hebben ze daar ook lekkere, andere dingen. Wat nam ik onder andere mee? 7Up Cherry (eens wat anders dan Cherry Coke), mayonaise met basilicum (lekker op een broodje), chocolade fondant met perencoulis en helemaal apart theecapsules van Cuida Té die je in je Nespresso machine kan doen, is dat wat?

(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.