Testen: Jabra Revo Headphone

Jabra Revo Headphone
Vroeger deed ik niets anders dan muziekluisteren, tijdens het huiswerk maken, in de bus. Ik had dan een echte originele gele walkman, een portable cd-speler en iPod gehad. Allemaal hadden ze hun eigen hoofdtelefoons, nog die met schuimrubberen kussentjes op de oren en snoertjes die ongelofelijk in de knoop zaten. Ook de in-ear oortjes heb ik ook gehad, daar kon je zo makkelijk een oortje uit lenen aan iemand anders. En nu mag ik dan een ‘echte’ hoofdtelefoon gaan testen, eentje die je echt koopt voor het geluid (en natuurlijk om zijn uiterlijk): de Jabra Revo… en ik kan je zeggen ik ben enthousiast! Waarom?

Jabra Revo Headphone zachte kussentje passend op oor
Het geluid: zachte lederen kussens op het oor die een vol, helder geluid geven. Niet zo gek want Jabra heeft Dolby® Digital Plus technologie geïmplementeerd, waardoor het geluid nog rijker en voller klinkt. Dat is echt merkbaar in vergelijk met mijn gewone iPhone hoofdtelefoon. Om zelfs nog een beter geluid te hebben kan je als je in het bezit bent van een Jabra Revo Wireless, Jabra Revo of Jabra Vox een speciale Jabra Sound app downloaden in de iTunes appstore of in de Google Play store, waarmee je nog optimaler van je favoriete muziek kan luisteren. Kijk ook eens naar de oordoppen zelf, bekleed met zacht wit leer. Helemaal niet verkeerd om op je oren te hebben.

Jabra Revo Headphone close up bediening
Fijn van Jabra Revo is dat je met de hoofdtelefoon ook gewoon een telefoongesprek kan voeren. De microfoon is subtiel weggewerkt in de bediening op het snoer. Over het snoer gesproken, dit raakt niet zo snel in de knoop. Het is dan ook extra sterk en heeft ook een mooie uitstraling die feloranje kleur.

Jabra Revo Headphone plug kan ook aan de andere kant
Handig weetje is dat je het snoer ook aan het andere oor kan bevestigen, dus waar je je mp3, smartphone laat, je plugt het snoer zo waar jij het handigst vindt.

Jabra Revo Headphone schuifsysteem
De Jabra Revo heeft een stevig aluminium frame, een breukvaste, flexibele en zelfs gewatteerde hoofdband. De schanieren zijn uitschuifbaar, dus precies instelbaar zoals je het het prettigst vindt zitten.

Jabra Revo Headphone inklapbaar en zakje
Natuurlijk heb je niet altijd je hoofdtelefoon op. Handig is dat je dan de Jabra Revo kan opvouwen en in het meegeleverde tasje gewoon kan meenemen of opbergen als je even geen muziek kan luisteren.

Jabra Revo met iPod Nano
Ik kan in ieder geval niet meer zonder mijn Jabra Revo. iPod aansluiten en muziek luisteren, heerlijk! Het Scandinavische design mag gezien worden. Kortom ik zit nu ook wel in de trein of op mijn werk met mijn Jabra op. Even afsluiten van de rest en genieten van de muziek.

Over Jabra
Jabra is een Deens merk en maakt headsets en speakerphone-oplossingen. Zo heb ik nog ergens een Jabra bluetooth headsetje voor een oude Nokia liggen herinner ik me. Jabra heeft al veel prijzen gewonnen met hun innovatieve geluidsproducten. De Jabra Revo die ik heb getest heeft een adviesverkoopprijs van 199,95. Naast de witte uitvoering die je in dit artikel op de foto ziet is er ook een zwarte variant.

Kijk ook even mee naar een video over deze Jabra Revo headphone:

Jabra Nederland is ook te volgen op Facebook, Twitter en YouTube.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.