Sneak Peek Juni 2013

Juni is ook al weer voorbij, 2013 zit er alweer voor de helft op. Wat heb ik deze maand eigenlijk weer op de foto gezet? Genoeg! Zoals die lekkere taart die we aten omdat Britt geslaagd was, maar ook mijn favoriete leesvoer, onze nieuwe, ouderwetsche barbecue en noem maar op!

Pimps and Pearls Moesss Have armbandje
Leuke post, een Pimps & Pearls Moesss Have armbandje wat precies past bij mijn Moesss ketting/armband. Echt Pimps & Pearls is zo’n leuk merk, exclusief, handgemaakt en gewoon Nederlands.

Douwe Egberts ouderwetsch koffieschenken
Koffiedrinken wordt anders volgens Douwe Egberts! Koffie wordt weer opgeschonken met zo’n filter en gemalen koffie en dat ruikt me toch een partij lekker.

Magnum LE Tiramisu
Begin juni, het zonnetje begint te schijnen: tijd voor ijs! Britt en ik kozen voor een Magnum limited edition: tiramisu. Zo lekker!

Karin Slaughter op e-reader
Soms heb ik opeens het leesvirus weer te pakken, zeker met die leuke, spannende boeken die nu weer uitkomen. Nu was het tijd voor de laatste van Karin Slaughter: Stille Zonde.

Roos
Mijn geredde roos vol in knop en vol met bloemen. Ooit stond dit plantje klaar om weggegooid te worden. Kijk nu wat er van is gekomen, volle zon, strenge vorst (zelfs kunstmestkorrels) heeft het overleeft.

honing mosterd aardappeltjes
Zomers weer, barbecuen dus. Erbij had ik deze krieltjes gemaakt. Eerst gekookt, daarna in marinade van honing, mosterd, arganolie en wat tijm en venkelzaad en daarna op de barbecue geroosterd.

ouderwetsch barbecue├źn
En eindelijk hebben we er een, een echte ouderwetsche barbecue die gewoon op kooltjes (briketten) gaat. Hiervoor hadden we een elektrische barbecue, maar we wonen niet meer op een flat met balkon, maar wonen al jaren weer in een huis met een tuintje. Kortom het werd wel eens tijd.

brioche brood uit de broodbakmachine
Broodbakmachine testen, deze keer kwam er dit brioche broodje eruit en zeg nu zelf het ziet er toch goed uit!

leesvoer mollie makes en flow magazine
Favoriet leesvoer Flow en een nieuw (voor mij dan) magazine: Mollie Makes. Me-time!

geslaagd taart
Het is gelukt, na 5 jaar Havo heeft Britt haar diploma gehaald!

wortel tasje Tivall
Dit is gewoon een tasje, maar als je het dus opvouwt is het een wortel. Grappig!

Pickwick wellbeing theetjes
Nieuwe Pickwick-smaakjes, die moet ik natuurlijk wel uitproberen als fervent theedrinkster.

(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.