Mollie Makes: Birds

Mollie Makes: BirdsBestond er maar een soort van ‘beam me up Scotty-machine’, dan had ik tenminste meer tijd om te fröbelen. Met dit nieuwe boekje van de makers van Mollie Makes begint het in ieder geval weer te kriebelen. Ook in dit boekje, Mollie Makes: Birds, staan namelijk weer zulke leuke fröbelprojecten.

Over Mollie Makes: Birds
De titel zegt het eigenlijk al, alle zelfmaakprojecten in dit boek hebben één ding met elkaar gemeen namelijk vogels. De meer dan 20 creaties die in dit boekje staan, hebben verschillende technieken. Zo wordt er gehaakt, geborduurd en noem maar op. De zelfmaakprojecten zijn, uiteraard, in stappen beschreven en voorzien van stap-voor-stap fotografie. De projecten in dit boek zijn allemaal gemaakt door ‘handwerklogsters’ die samenwerken met het magazine Mollie Makes. Tussen alle projecten krijg je ook een aantal inspiratiefoto’s met nog meer zelfmaakideeën. Aan het einde van het boek zijn de verschillende patronen verzameld en leer je ook een aantal borduursteken.

Wat vind ik ervan?
Van de boekjes van Mollie Makes wordt ik altijd blij. De boekjes zien er qua vormgeving zo vrolijk uit en ook de projecten zijn zo leuk, vrolijk. Gelukkig heb ik een heleboel materialen geërfd van mijn moeder, ik zou dus zo aan het fröbelen kunnen gaan, op de materialen na dan. De boekjes van Mollie Makes zijn helemaal leuk omdat er eigenlijk verschillende technieken gebruikt worden, zo is het niet alleen op één techniek gericht en kan je ook eens een andere techniek uitproberen. Daarnaast is dit boekje ook erg leuk om cadeau te geven aan een echte fröbelaarster.

Titel: Mollie Makes: Birds
Uitgever: Tirion Creatief
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789043915571
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.