Kneipp Natuurlijk Zacht: Amandelmelk en Vijgenmelk

Kneipp Natuurlijk Zacht: Amandelmelk en Vijgenmelk crème douche en crème bad
Mijn doucheritueel is doorgaans snel, doordeweeks moet ik gewoon op tijd op het station zijn. Ondanks dat het allemaal snel snel gaat geniet ik wel van een fijn doucheproduct. Zo’n doucheproduct is Kneipp Natuurlijk Zacht. Naast doucheproducten bevat deze lijn ook producten voor in bad. De Natuurlijk Zacht-lijn bevat twee geuren, namelijk amandelmelk en vijgenmelk. Brutsellog Lifestyle heeft beide uitgeprobeerd. Verrast was ik door het crèmige feeling van de producten. Heerlijk!

Kneipp Natuurlijk Zacht: Vijgenmelk

Kneipp Natuurlijk Zacht: Vijgenmelk crème douche en crème badDit is mijn favoriet, qua geur. Zomers, zoetig en toch fris. De Natuurlijk Zacht: Vijgenmelk bevat vijgenmelk en arganolie en is daarmee extra voedend voor je huid. Deze crème- douche en -bad combineert zachte vijgenmelk met voedende arganolie. De crèmebad schuimt extra goed en zorgt net als de crèmedouche voor een perfect gehydrateerde huid.

Kneipp Natuurlijk Zacht: Amandelmelk

Kneipp Natuurlijk Zacht: Amandelmelk crème douche en crème badDe amandelmelk geur is fris, een beetje een lentegevoel krijg ik hiervan. De combinatie van amandelmelk en amandelolie zorgt voor een extra zacht effect. Net als de crèmebad vijgenmelk zorgt de crèmebad amandelmelk ook voor extra veel schuim en geeft net als de crèmedouche een zijdezachte huid als resultaat.

Wat zijn nu precies de speerpunten?

Deze nieuwe producten uit de Kneipp Natuurlijk Zacht lijn hebben natuurlijk belangrijke speerpunten. Ik som ze voor je op:

♥ zachte verzorging
♥ rijk en romig
♥ natuurlijke geur
♥ zorgt voor een dagelijks verwen- en genietmoment
♥ rijk aan natuurlijke ingrediënten
♥ zorgt voor een 24-uurs hydratatie
♥ mild voor de huid
♥ geen conserveringsmiddelen
♥ geen minerale oliën en siliconen
♥ niet getest op dieren

Wat kosten deze producten?

De adviesverkoopprijs voor de Kneipp crème douche vijgenmelk en crème douche amandelmelk is 5,49 (200 ml). De adviesverkoopprijs voor Kneipp crème bad vijgenmelk en crème bad amandelmelk is 9,49 (400 ml).

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.