IKEA Papershop

IKEA Papershop
Opeens zag ik op verschillende blogs een artikel over IKEA Papershop langskomen. Huh, IKEA Papershop? Toch maar eens uitzoeken. De Papershop is nieuw voor IKEA en is een collectie met notiteboekjes, decoraties, cadeaupapier en verpakkingen in allerlei kleuren, designs, maten en noem maar op. Heel leuk dus voor fröbelaars!

Wishlist IKEA Papershop
Op de foto hieronder zie je wat ik op mijn wishlist heb gezet, op de IKEA site kan je namelijk al zien wat je kan krijgen in de IKEA Papershop. Op de foto zie je wat ik eigenlijk wel in mijn mandje zou willen stoppen. Nog even en dan kan ik het echt doen, wanneer de IKEA Papershop ook in Amersfoort opent.
IKEA Papershop wishlist
Het assortiment bestaat zoals je ziet uit leuke cadeaudoosjes, tape, papieren versiersels en papieren decoraties. Volgens mij is de Papershop van IKEA zo’n winkel waar je al die leuke dingetjes maar in je mandje blijft stoppen…

IKEA Papershop, waar?
De IKEA Papershop is als pilot van start gegaan in de IKEA-vestigingen van Delft en Barendrecht en eind juni volgt IKEA Amersfoort, laat die nu net dicht bij mij zijn. Het is de bedoeling dat de Papershop in de loop van het jaar ook in de andere Nederlandse vestigingen te bezoeken zijn.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.