Pimps & Pearls Moesss Armband

Pimps & Pearls Moesss2 multi Armband
Eigenlijk lees ik nieuwsbrieven slecht, vaak verdwijnt het rechtstreeks in de prullenbak, behalve de nieuwsbrief van Windtson, een leuke boetiek in Wageningen. Deze keer stond er een, voor mij, nieuw merk in: Pimps and Pearls. Daar werd ik dus gelijk enthousiast van, vooral van de wikkelarmband die je ook op verschillende manieren als ketting kan dragen. De volgende dag ben ik dan ook gelijk naar Wageningen gegaan om ook een armband te scoren!

Over Pimps & Pearls

Pimps & Pearls zijn sieraden en accessoires waarmee je je eigen sieraad kan maken wat helemaal volgens je eigen stijl is. Pimps & Pearls is een echt Nederlands merk wat in oktober 2010 door Monique is gelanceerd. De sieraden van Pimps & Pearls zijn volledig handgemaakt. De basis is hoogwaardig leer wat gecombineerd kan worden met bedels van edelsteen, hout, schelp, bot, koper of edelsteen. Geen enkel sieraad is gelijk.

Wat heeft Pimps & Pearls?

Pimps & Pearls maakt verschillende accessoires en sieraden: de leren armband, die je ook als ketting kan gebruiken, een hem-haar armband, wikkelarmbanden, kettingen, bedels, tassen en sjaals. De verschillende producten zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zelf koos ik voor Moesss. Deze kan je dus als armband, ketting, heupriem en als laarssierraad dragen. De bedels heten Moesss2be en kunnen bij de andere kettingen van Pimps & Pearls en natuurlijk bij de Moesss armband wanneer je het als ketting draagt.

De Moesss Armband

Pimps & Pearls Moesss pure armbandDe Moesss armband is gemaakt van leer en bestaat uit twee delen die je ook afzonderlijk van elkaar kan dragen, bijvoorbeeld een deel als ketting en het andere deel als armband of beide delen of als ketting of als armband. De armband heeft een lengte van ongeveer een meter. Het maakt dus niet uit of je bijvoorbeeld dunne polsen hebt, je wikkelt het dan gewoon vaker om je pols heen.

Exclusief

Pimps & Pearls is een exclusief merk, per jaar worden maar 8 nieuwe verkooppunten geaccepteerd, waar Windtson dit jaar gelukkig er één van is. Omdat het allemaal handgemaakt is kunnen er dus gewoonweg niet zoveel verkooppunten zijn. Natuurlijk hebben een aantal verkooppunten wel eigen webshops, alleen de armbanden en vooral de bedels wil je toch wel in het ‘echt’ bekijken om net die ene er uit te vissen die precies bij jou past.

Kortom

Pimps & Pearls vind ik echt zo’n merk om jezelf mee te verwennen. Je hebt dan gelijk weer een leuke accessoire die je kan uitbreiden met bijvoorbeeld nog een armband, die je ook weer onderling kan uitwisselen, en bedels die je natuurlijk ook cadeau kan vragen.
Een Moesss armband kost 49,95 en een Moesss2Be bedel kost 27,95, dan heb je in ieder geval iets exclusiefs gemaakt op Nederlandse bodem.

Hieronder zie je hoe je de Moesss armband op verschillende manieren als ketting kan dragen.

(379 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.