Kneipp Nature Kids

Kneipp Nature Kids logoKneipp ken je natuurlijk al met allerlei fijne verzorgingsproducten voor jezelf. Nu heeft Kneipp ook een speciale lijn gelanceerd voor de kinderen: Kneipp Nature Kids, een lijn met zes vrolijke douche- en badproducten voor peuters en kleuters, herkenbaar aan een felgroene kleur en vrolijke tekeningen.

Meer over Kneipp Nature Kids

De producten uit de Kneipp Nature Kids zijn afgestemd op de wensen van kinderen en hun ouders. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals toverhazelaar, aardbei en drakenfruitextract. Heerlijk zoete geuren dus. Daarnaast is het Kneipp wel toevertrouwd om goede producten te maken. De Kneipp Nature Kids bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen. De producten zijn uiteraard allemaal dermatologisch getest.
Kneipp Nature Kids

Het assortiment

Het Kneipp Nature Kids assortiment bestaat uit:
– voor magische prinsessen: een toverdouche en tovershampoo met aardbei. Voor een zachte huid en makkelijk doorkambaar haar zonder tranen. Met aardbei en amandel. (4,99/200 ml)
– voor stoere helden: een drakenshampoo en douchegel in één die reinigt en verzorgt. Makkelijk doorkambaar haar. Met drakenfruit en toverhazelaar. (4,99/200 ml)
– voor dromers: een droomreis badschuim, die verzorgt en ontspant, helpt de kids makkelijker te slapen. Milde reiniging en zachte verzorging. Met lavendel en teunisbloem. (4,99/ 250ml)
– voor zieke prinsessen en helden: een badolie met tijm en munt om vrijer te ademen bij verstopte neusjes. (8,99/100ml)
– voor tovenaars: een toverkrachtbadzout met 2 kleuren badzout waarmee je opeens je badwater kan verkleuren. (1,59/60 gram)

Kneipp Nature Kids

Meer weetjes:

Het ingrediënt drakenfruit is een exotische vrucht die in Aziatische landen veel wordt gegeten. Door de schubben op de schil lijkt het op een drakenhuid. Drakenfruit heeft een heerlijke geur en in een huidverzorgingsproduct werkt het hydraterend en verzachtend. Aardbei, of eigenlijk aardbeiensap kalmeert de huid en heeft een heerlijk zoete geur. Toverhazelaar is een plant die in de winter bloeit, wat niet vaak voorkomt. Het extract van toverhazelaar is rijk aan tannine, etherische oliën, organische zuren en flavonoïden. Het is daarom intensief verzorgend. Toverhazelaar staat bekend om zijn huidverdraagzaamheid wat perfect is voor een kwetsbare huid.

Wat vind ik er van?

Wat een opvallende kleur heeft deze lijn, het valt wel direct op in de badkamer dat dit producten zijn voor kinderen. Leuke kleuren en vrolijke tekeningen. De geuren zijn lekker zoet, je wordt er best vrolijk van. In ieder geval Kneipp heeft een mooie lijn voor kids neergezet. Misschien leuk om te weten, voor de kids heeft Kneipp nog een aantal leuke Kneipp Nature Kids kleurplaten gemaakt.

De producten uit de Kneipp Nature Kids zijn ook verkrijgbaar via Bol.com!

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.