Testen: Kneipp Arnica Massageolie

Kneipp Arnica MassageolieTijd om eens weer een echt lifestyle artikel te schrijven in plaats van al die artikelen die met eten en drinken te maken hebben. Brutsellog Lifestyle mocht namelijk de nieuwe Kneipp Arnica massageolie uitproberen. Helemaal niet verkeerd met die koude dagen van afgelopen maanden, waar spieren het soms best te verduren hebben.

Over Kneipp Arnica Massageolie

Kneipp Arnica massageolie die voor maar liefst 97% uit natuurlijke oliën bestaat zoals zonnebloem-, jojoba-, amandel- en etherische rozemarijnolie. Daarnaast bevat Kneipp Arnica massageolie naast arnica-extract ook gemberextract en sheabutter. De olie is geschikt voor allerlei soorten massages en is ook geschikt voor warming-up en fysiotherapie. Net als bij andere Kneipp producten is ook de arnica massageolie vrij van siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen, daarmee is het ook geschikt voor de meest gevoelige huid.

Waarom is Kneipp Arnica Massageolie goed voor je?

* Het arnica-extract heeft een revitaliserende werking op spieren en gewrichten.
* Het gemberextract werkt verwarmend en ontspannend.
* De verschillende oliën zijn een perfecte hulpstof voor massages en maken bovendien tegelijkertijd de huid zacht en soepel.
* De sheabutter heeft hydraterende eigenschappen.
* Rozemarijn bevordert de bloedcirculatie.

Verder staat arnica in de kruidengeneeskunde bekend als een revitaliserend kruid. Extracten van arnica stimuleren, net als de rozemarijn, de bloedcirculatie en verminderen pijn. Oprichter Sebastian Kneipp gebruikte dit kruid 120 jaar geleden al om mensen met verstuikingen, kneuzingen en spier- en gewrichtsklachten te helpen. Een gouden kruid zoals hij zelf zegt.

Wat vind ik van de Kneipp Arnica Massageolie?

Net als de andere producten van Kneipp is ook deze massageolie een fijn product. Het product heeft een subtiele kruidige geur, het heeft een beetje weg van eucalyptus gecombineerd met kamille, zo kan ik tenminste de geur het beste beschrijven. De massageolie heeft de bekende werking net als de andere Kneipp massageoliën, het trekt langzaam in en is goed te verdelen over de huid. Wat goed is aan Kneipp en de producten van Kneipp is dat het tegen dierproeven is, dat het met natuurlijk verzorgende werkstoffen werkt en dat er geen conserveringsmiddelen worden gebruikt. Kortom genoeg voordelen!

Wat kost deze Arnica Massageolie

Een flesje Kneipp Arnica Massageolie van 100 ml heeft een adviesverkoopprijs van 8,12. Naast de massageolie heeft ook Arnica badolie in het assortiment. Een fles van 100 ml Kneipp Arnica badolie heeft een adviesverkoopprijs van 9,12.

(82 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.