Tempo Tissues Review

Tempo Tissues Box, Tempo Complete Care en Tempo Regular
Weer eens een andere review op Brutsellog, namelijk van Tempo Tissues. Tempo ken je natuurlijk van de papieren zakdoekjes, maar daar zijn zoveel soorten in. Via trnd kreeg ik een aantal producten van Tempo om uit te proberen. Leuk!

De Tempo producten:

De Tempo producten die ik thuisgestuurd kreeg waren de Tempo Regular, Tempo Tissue Box en Tempo Complete Care. Het papieren zakdoekje, Tempo Regular, is een vertrouwd product van Tempo. Het product wat je overal voor kan gebruiken: verkoudheid, tranen of even iets schoonmaken. De zakdoekjes scheuren niet als ze nat worden, zelfs niet als je ze per ongeluk in je broekzak laat zitten tijdens het wassen. De pakjes hebben nu een compleet nieuwe vormgeving gekregen met vrolijke tekeningetjes. De Tempo Tissue box is ook het vertrouwde, sterke zakdoekje van Tempo maar dan in een box. Handig voor op je bureau, in de keuken of in de woonkamer. Je hebt zo snel een doekje bij de hand en als laatste de Tempo Complete Care. Deze papieren zakdoekjes bevatten een speciale ademvrij-olie en verwennende balsem. Hierdoor verlichten deze zakdoekjes de ademhaling en geïrriteerde huid rond de neus bij een verkoudheid. Eigenlijk voor iedereen wat wils!

Video

Bekijk hieronder een reclame van Tempo waarin je kan zien dat Tempo overal en op elk moment gebruikt kan worden:

Omgaan met verkoudheid

Tempo Complete CareAls je verkouden wordt kan je het beste papieren zakdoekjes gebruiken. Gooi na gebruik van een papieren zakdoekje of een tissue deze altijd direct weg. Hergebruikte zakdoekjes zijn namelijk een onderschatte besmettingsbron, door een warme (broekzoek) en vochtige omgeving gedijen micro-organismen namelijk erg goed. Als je een papieren zakdoekje hergebruikt bestaat er de kans dat je de besmetting met verkoudheid via je handen wordt overgedragen. Tempo heeft over verkoudheid een speciaal snotterdossier!

Wat vind ik er van?

Tempo RegularIk mag het afkloppen maar deze winter ben ik eigenlijk weinig verkouden geweest. Toch heb ik wel altijd een pakje papieren zakdoekjes in mijn tas zitten en een tissue box op mijn bureau staan. Je kent wel die momenten dat je van de ijzige kou een warme ruimte in stapt … spontaan krijg je een loopneus. De zakdoekjes en tissues van Tempo zijn stevig (en niet zomaar kapot te krijgen). Ook voor het gebruik als keukenpapier zijn de tissues uit de tissue box perfect. Kortom Tempo heeft fijne producten! Een aantal mensen heb ik ook Tempo laten proberen en ook zij waren blij verrast met de kwaliteit van Tempo.

Zelf proberen?

Op dit moment loopt via Facebook een actie van Tempo. Hiermee kan je een Tempo pakket winnen en sowieso krijg je een Tempo Tissue Box opgestuurd! Tempo kan je natuurlijk ook gewoon kopen. Tempo Regular (10 pakjes met elk 10 zakdoekjes) kost 1,65. Tempo Complete Care (10 pakjes met elk 9 zakdoekjes) kost 2,43 en de Tempo Tissue box (80 tissues) kost 1,82

(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.