Sneak Peek Maart 2013

Tijd weer voor een nieuwe ‘Monthly Brutsellog’ met deze maand lekker veel foto’s. Deze maand ben ik geweest bij de voorjaarsbeurs, heb ik een sushiworkshop gevolgd in het Okura en nog veel meer. Kijk mee en zie wat ik deze maand heb meegemaakt.

Broodje hamburger zelfmaken
Een broodje hamburger kan je natuurlijk snel kopen, zelf je hamburger bakken en je broodje ‘optuigen’ is natuurlijk veel leuker en lekkerder.

Albert Heijn mini's net echt
Voor het KDV waar Britt’s moeder werkt spaarde ik de Albert Heijn keukenmini’s. Zelfs met collega’s hielpen mee. Het lijkt toch net echt die mini verpakkingen.

Culinaire arganolie met mini
Voor Brutsellog Lifestyle kreeg ik een fles Culinaire Arganolie opgestuurd met een aantal mini’s. Zo leuk om het ‘orgineel’ en de ‘mini’ naast elkaar te zien.

Nieuwe bank
Eerder dan verwacht werd onze nieuwe bank en tafel bezorgd, dat werd dus snel de woonkamer leegmaken om ruimte te maken.

Vogelkrans nu nog heel
Van Mieneke kreeg ik deze leuke krans voor de vogels met doppinda’s en een maïskolf. Inmiddels is meer dan de helft van de pinda’s op, de maïskolf is nog onaangetast.

Chocoladekoek Utrecht cs brooodzaak
Samen met Britt ben ik naar de Voorjaarsbeurs in de Jaarbeurs geweest. Op weg er naar toe hebben we een chocoladekoek gehaald bij De Brooodzaak op Utrecht CS.

USB Poedel
Op de voorjaarsbeurs zijn we alle etages afgelopen, bij de hebbedingetjes zagen we deze schattige USB poedel.

kerstboom
Het moet nog Pasen worden, maar de eerste kerstboom heb ik al gesignaleerd op de voorjaarsbeurs, vol met allerlei speeltjes.

teksten aan de muur
Op de woonetage van de Voorjaarsbeurs kwamen we veel borden tegen met teksten, dat is/wordt een woontrend.

deegdraaien
Nog even een broodbakken met de Bosch keukenmachine.

chefkok yamazato uitleg sushi workshop
Al eerder heb je gelezen over de Kikkoman sushiworkshop die ik heb mogen volgen in het Okura. Binnenkort samen met Britt thuis uitproberen of ik het nog steeds kan.

Zelfgemaakte Sushi
Mijn bordje zelfgemaakte sushi, ietwat te veel … maar wel lekker!

Groene thee ijs
Het dessert tijdens de lunch na de sushiworkshop was groene thee ijs. Echt heel apart om te proeven, maar wel lekker.

Biokoek van de broodfiets
Van een medereizigster hoorde ik al dat de biokoeken van De Broodfiets erg lekker waren. Dat moest ik natuurlijk zelf proberen.

plaatje
Opeens hingen bij verschillende oversteekplaatsen in Utrecht deze rode poppetjes, om het tegengaan van door het rode licht te rijden vermoed ik. Inmiddels zijn de meeste rode poppetjes al gesloopt.

plaatje
Leuk, onze oude bank kon nog goed gebruikt worden. Van degene die ons oude bankstel heeft opgehaald kregen we deze mooie bos bloemen. Helemaal leuk!

Japans kookboekje
Deze maand staat best wel in het teken van Japan bij Brutsellog. Zo zag je net al dat ik in het Okura een sushi workshop heb gevolgd. Bij een ander boek kreeg ik dit Japanse kookboekje en het Sabor magazine stond ook al in het teken van Japan. Toeval?

broodje hete kip bij de HU
Open dagen bezoeken, zo kon het dus zijn dat ik op een vrije zaterdag toch nog vier uur doorbracht bij mijn werkgever, wel op een totaal andere locatie. Het broodje hete kip mocht niet ontbreken, van collega’s had ik gehoord dat het best lekker was en dat was het geval.

Frietjes snijden
Frietjes snijden met een keukenmachine? Ja dat kan Brutsellog heeft het uitgeprobeerd met de speciale fritesschijf voor de BOSCH MUM keukenmachine.

Allerhande en wat handig
Leesvoer: De nieuwe Allerhande en Wat Handig. De Allerhande neem ik eigenlijk altijd mee voor Mieneke, zelf lees ik de Allerhande altijd op de iPad. Daar kwam ik dus achter dat er ook een Allerhande Bakken Special was uitgekomen speciaal voor tablet-lezers.

Anja en Mark bruidsmeisje en -jonker
Nooit geweten hè dat ik en mijn broertje bruidsmeisje en bruidsjonker zijn geweest.

choccywoccydoodah etalage
In Arnhem tegengekomen deze chocolade-etalage van een chocolatier. Overal chocolade paaseieren in allerlei formaten en soorten chocolade.

Lestari afhaal eten in bakjes
Via internet kwamen we achter het adresje om lekker Indonesisch eten af te halen. Het was wel even zoeken in het winkelcentrum maar we hebben Lestari Afhaal gevonden en wat hebben we heerlijk gegeten.

Nieuwe mok! Jameson & Tailor
Eindelijk kon ik mijn VVV bon inwisselen voor iets leuks voor mijzelf. Ik vind het zo moeilijk om iets te vinden, maar tijdens het ‘theeshoppen’ bij Hartley’s in Arnhem vond ik deze beker. Twijfel alom, zal ik hem wel of niet kopen. Blij dat ik het toch gedaan heb. Ten eerste past de beker van Jameson & Tailor precies bij mijn Pylones waterkoker en hij houdt ook lekker vast. In ieder geval echt een Anja mok.

making risotto
Lekker risotto, eigenlijk heel simpel om te maken!

Koken met Tivall
Sinds lange tijd weer eens gekookt met een vleesvervanger, Tivall.

Aveve Chocolade Flan
Chocolade pudding van Aveve. Beetje melk, beetje poeder, beetje koken, beetje afkoelen en je hebt je eigen ‘Mona pudding’. Geinig.

Past maar net Culiperslunch Foodybag / Goodiebag
Het past echt maar net de Culiperslunch foodybag …

uit de Culiperslunch Foodybag / Goodiebag
Jeetje wat een verwennerij de Culiperslunch Goodiebag, past ook wel bij het weer: Siberisch koud buiten, binnen nu echte Russische kaviaar met echte vodka!

(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Sneak Peek Maart 2013

  • vrijdag, 29 maart 2013 om 11:30
    Permalink

    Leuk overzicht. Dat Japanse kookboekje heb ik ook. Staat veel informatie in. En leuke gerechtjes.

    Misschien volgend jaar ook eens naar die culiperslunch gaan, maar ja, ik krijg geen uitnodiging helaas.

    Fijne paasdagen Anja!!

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.