Sneak Peek Februari 2013

Februari is ook al weer omgevlogen. Tijd voor een nieuwe ‘Monthly Brutsellog’. Wat heb ik deze maand meegemaakt?

baby chocolaatje meisje
Een collega van mij is papa geworden. In plaats van beschuit met muisjes kregen we een stukje roze taart en dit lieve ‘baby chocolaatje’. Schattig toch!

EasiYo
Leuk ik mag weer iets testen. De EasiYo Yoghurt Maker. Dat wordt dus zelf yoghurt maken, ben erg benieuwd hoe dat bevalt!

Bobby
Wat een heerlijk leventje, 15 jaar oud, lekker op de bank mogen liggen en alle aandacht krijgen! Bobby vindt het allemaal best.

Luna
Luna is inmiddels ook al een oude dame aan het worden. Wanneer ik Britt ophaal wil ze niets liever dan gekroeld worden, dat was vroeger wel anders.

Erwtensoep
Een tijdje geleden kregen we erwtensoep mee van Mieneke. Om ruimte in de vriezer te maken hebben Britt en ik het lekker opgepeuzeld, Michel lust het namelijk niet. Erbij roggebrood met katenspek, zoals het hoort.

slechte berijdbare fietspaden in Veenendaal
Opeens een sneeuwfront ’s nachts, er was wel voor gewaarschuwd maar er was volgens mij weinig rekening mee gehouden. De fietspaden waren in Veenendaal slecht bereikbaar. Dus dat was rustig aan fietsen naar het station. Overigens zijn de fietspaden doorgaans wel vlot gestrooid in Veenendaal.

winterdienstregeling NS
En natuurlijk bij wat sneeuwval wordt direct de winterdienstregeling bij de NS ingezet. Aan de ene kant best logisch als ze zo de treinenloop kunnen garanderen. Het boemeltje Rhenen – Utrecht Centraal was nu verlengt nu de spitstreinen uit de dienstregeling waren gehaald, en dat is ook wel eens anders geweest in de afgelopen weken.

t Leerklooster HO-Conferentie Amersfoor
Een conferentie van het werk op een mooie locatie. ’t Leerklooster in Amersfoort. Hier zie je het uitzicht op de binnentuin.

Tony's Chocolonely
Bij afloop van de conferentie kregen we nog een chocoladereep mee van Tony’s Chocolonely. Bedankt DUO, dat gaat er natuurlijk altijd wel in!

kruiden voor de spekkoek
Alle kruiden voor de spekkoek bij elkaar. Zelfs anijspoeder gevonden, ergens in een Duitse supermarkt. Bakken dus!

beslag spekkoek
Het beslag, licht en donker, van de spekkoek. Nu maar laagjes maken.

de spekkoek
Het eindresultaat van de spekkoek. Lekker veel laagjes (en heel veel).

Valentijn doosjes
Net voor Valentijnsdag werd een pakketje bezorgd. Boven op stond dit schattige doosje. Nu na Valentijnsdag kan ik verklappen wat er in zat. Vijf cupjes van Nespresso!

albert heijn inpakpapier
Dit inpakpapier van de Albert Heijn vind ik zo grap, heerlijk ouderwets.

Mijn Brutsellog kookboek
Ik ben er even zoet mee geweest. Recepten en foto’s uitzoeken, in een layout zetten en noem maar op. Deze maand was het eindelijk tijd om het af te ronden en het boek te bestellen bij Blurb. Dit is het resultaat, althans de voorkant. Zo gaaf om recepten van jezelf op papier te zien (en zoveel).

plaatje
Weer andere mini’s bij de Albert Heijn: de keukenmini’s. Deze hele verzameling is ook van een collega die hoorde dat ik dit spaarde voor een kinderdagverblijf.

muurschildering draaiweg / lauwerecht  utrecht
Lunchwandeling richting de Jumbo. In Utrecht zie je genoeg muurschilderingen deze kan je vinden bij de Draaiweg / Lauwerecht

muurschildering Adelaarstraat / Bemuurde Weerd Oostzijde
Deze muurschildering in Utrecht zie je op de hoek Adelaarstraat / Bemuurde Weerd Oostzijde


Deze muurschildering is te vinden op de Herenweg / Monicahof. Naast deze beertjes staat nog heel groot: Arfa wil je met me trouwen (het antwoord staat er ook bij!)

Muurschildering Oudenoord Otterstraat utrecht
Deze muurschildering is helaas verknald door graffiti en zo. Deze is te vinden op de Oudenoord / Otterstraat in Utrecht.

Warme choco bij Foodmaker
Zo wat was het koud toen we in Antwerpen kwamen, gure, snijdende wind … Tijd voor een warme chocolademelk bij The Foodmaker (met een muffin, banaan-walnoot, erbij, het was per slot van rekening bijna lunchtijd).

Macarons van MacDonalds
In Antwerpen kwamen we een poster tegen van MacDonalds waarop stond dat ze ook macarons hadden… Macarons bij de Mac? Inderdaad! Britt haalde deze macarons bij de MacDonalds die net tegen over ons hotel lag. De macarons zijn verkrijgbaar in de smaken: pistache, vanille, chocolade en framboos. De voorkeur van ons ging naar de chocolade en vanille variant.

Sneeuw in Belgiƫ
En dan word je wakker en ligt er weer sneeuw. De plannen die we voor vandaag hadden vielen in duigen. In plaats van naar onze vrienden in Menen te rijden zijn we richting Nederland gereden. Een goede keuze want het bleef best door sneeuwen. Jammer! Hopelijk is de sneeuw snel weg en kunnen we echt naar Menen, de dropjes liggen al klaar!

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.