Sneak Peek: Borgen 3 Opening Leader

BorgenHelp! Vorige week vrijdag was de laatste aflevering van de Deense politieke serie Borgen (seizoen 2) op Canvas. Hoe het allemaal afloopt ga ik natuurlijk niet vertellen want de meesten kijken misschien eerst nog seizoen 1 op Nederland. In ieder geval gaat er nog veel gebeuren, dat politiek nog zo spannend kan zijn! Als je nog niet wil weten hoe Borgen 3 gaat aflopen, lees dan niet verder. Toch nieuwsgierig? Lees dan wel verder en klik vooral door op de diverse links!

Borgen 3

Denemarken gaat in het voorjaar Borgen 3 uitzenden en daarna is het wachten tot de vertalers klaar zijn en de serie op BBC4 of Canvas te zien is. Mijn Deens is namelijk niet zo goed. Hoogstwaarschijnlijk wordt de serie eind 2013, begin 2014 uitgezonden op BBC4, althans volgens RadioTimes. Wanneer Canvas volgt weet ik niet, maar dat zal niet lang er naar zijn (nu, met seizoen 2, liep Canvas ook maar een kleine week achter met de BBC). Voor fans van Borgen heeft RadioTimes een hele pagina met allerlei in en outs van Borgen en ook Canvas heeft een eigen Borgen site, als je nog niet wil weten hoe het verder gaat in seizoen 2 en 3 moet je hier niet kijken.

Wat gaat er veranderen in seizoen 3?

In seizoen 3 gaat er natuurlijk wel wat veranderen. Het pakt de draad namelijk op 2 1/2 jaar na het einde van seizoen 2. Katrine, Kasper, Torben en zelfs Bent zien we terug en uiteraard is de hoofdrol nog wel weggelegd voor Brigitte Nyborg, alleen in welke houdanigheid? Een van de veranderingen is in ieder geval het kapsel van Kasper Juul (zie ook de foto’s op RadioTimes). Er speelt straks zelfs een Engelse acteur mee in seizoen3. De opening leader is veranderd, en die kan je hieronder alvast bekijken:


Ps. wanneer je goed Deens kan verstaan dan kan je via de site van DR.DK de afleveringen van Borgen 3 al zien.

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Sneak Peek: Borgen 3 Opening Leader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.