Onmisbaar door Iris & Roy Johansen

Onmisbaar door Iris & Roy JohansenDit boek koos ik eigenlijk door de Scandinavisch klinkende achternaam, blijkt het een Amerikaans schrijvers echtpaar te zijn, oops. Ach ja, je kan soms een vergissing maken.

Over Onmisbaar

Onmisbaar gaat over computertechnologe Rachel Kirby. Zij heeft er alles voor over om het medicijn te vinden waarmee de ongeneeslijke ziekte van haar zus Allie is te bestrijden. Hiervoor heeft ze de kracht van een supercomputer die stukjes geheugen gebruikt van andere computers. Maar dan blijkt een groot deel van het geheugen van deze supercomputer gebruikt te worden voor iets anders. Rachel’s computer is dus gehackt. Al snel blijkt dat een archeoloog, John Tavak, dit willens en wetens heeft gedaan om zo Rachel te triggeren om hem te helpen. Hij heeft in een oude pyramide een aanwijzing gevonden wat misschien lijdt tot het geneesmiddel wat haar zus kan redden.

Wat vind ik van het boek

Boeiend was het verhaal niet, het is een boek wat op een snelle Amerikaanse manier is geschreven. Wat oppervlakkige personages en eigenlijk is de uitkomst van het boek wel duidelijk. De manier van schrijven is snel, je hebt het boek dan ook zo uit, het is een boek waarbij je niet echt hoeft na te denken.

Titel: Onmisbaar
Auteur: Iris & Roy Johansen
Uitgever: Sijthoff
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789021805153
Genre: thriller
Winkelprijs: 16,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.