Glazuur door Lisette Jonkman

Glazuur door Lisette JonkmanHet was al weer een tijdje geleden dat ik een echte chicklit had gelezen. Het werd dus wel weer eens tijd. Via allerlei blogs had ik het boek Glazuur van Lisette Jonkman gezien, het zou een leuk boek zijn om te lezen, daarom dit boek gekozen en ja het heette ook glazuur…. zou het dan wat met bakken te maken hebben?

Het boek: Glazuur

Sophie werkt bij een reclamebureau CopyBlinders, alleen ze vindt het daar helemaal niet leuk. Haar baan die zij zou krijgen na haar stage is voor haar neus weggekaapt door haar vroegere beste vriendin Karlin. Nu moet zij voor haar koffie halen en al haar stukken redigeren. Met haar vriendin Sanne heeft ze het over haar zielige baantje, haar relaties en eigenlijk dat alles van haar ‘bucketlist’ niet uit gekomen is. Daar moet verandering in komen. Ze is verliefd op haar collega Rein, maar hij is de vriend van Karlin en wanneer hij haar een speciale blik geeft stuurt Sophie in al haar enthousiasme een sms naar Sanne, althans dat dacht ze. Ze heeft het naar Rein gestuurd en hiermee veranderd haar leven. Als ze dan ook een bedrijfsplan mag maken, als junior assistant copywriter, lijkt alles de goede kant op te gaan. Totdat ….

Wat vind ik van het boek?

Het was weer heerlijk om een chicklit te lezen. Glazuur lees je in een sneltrein vaart uit. Wat mij wel opviel was dat een paar namen door elkaar waren gehaald en de timing van bepaalde gebeurtenissen niet echt in de goede volgorde verliepen zoals eerder in het boek geschreven was. Als je daaroverheen kijkt is Glazuur een onvervalste chicklit, met liefde, problemen en alle andere dingen die daarbij horen.

Titel: Glazuur
Auteur: Lisette Jonkman
Uitgever: Sijthoff
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789021806419
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 16,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.