Dinsdag is Voorbij door Nicci French

Dinsdag is Voorbij door Nicci FrenchDit boek, Dinsdag is voorbij, had ik eerder gelezen dan het eerste deel uit de Frieda Klein serie: Blauwe Maandag. Handig was dat niet echt, want over de personage Frieda Klein werd ook verwezen naar het eerste deel. Toch is het me gelukt om in het verhaal te komen.

Over Dinsdag is voorbij

In een vervallen woning wordt een met vliegen bedekt lijk gevonden in het huis van Michelle Doyce. Michelle heeft een ernstige psychische stoornis en spreekt alleen wartaal. Het brengt de recherche alleen meer raadsels. Inspecteur Karlsson roept Frieda Klein te hulp. Zij raakt verstrikt in de duistere kant van het leven. Ze komt er achter dat het slachtoffer helemaal niet zo onschuldig was maar een gewiekste zwendelaar is. Wanneer Frieda dieper in het verleden van het slachtoffer duikt blijkt dat zij ook in gevaar is en ook vijanden blijkt te hebben.

Wat vind ik van dit boek?

Het is alweer een tijdje geleden dat ik dit boek heb gelezen. Het is een echt Nicci French boek, het is spannend, heeft een spannende uitkomst en leest makkelijk weg. Het boek is gelukkig niet in de ik-vorm geschreven.

Titel: Dinsdag is voorbij
Auteur: Nicci French
Uitgever: Anthos
Verschijningsjaar: 2012
ISBN:
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-11-17 No articles on this date.