Verslaafd aan jou door Sylvia Day

Verslaafd aan jouw door Sylvia DayNa de vijftig tinten grijs trilogie van schrijfster E.L. James verschijnen meer boeken in dit genre. Een zo’n boek is Verslaafd aan jou van de Amerikaanse schrijfster Sylvia Day. Verslaafd aan jou is het eerste deel uit de Crossfire trilogie. Wordt deze serie net zo populair als vijftig tinten? Ik denk het zelf niet want het heeft te veel van elkaar weg. Een beetje zoals de Harlequin-romannetjes maar dan in een luxer boek.

Het boek: Verslaafd aan jou

In deel 1 van Crossfire verhuist Eva Tramell naar New York waar zij gaat samenwonen met haar homosexuele vriend Cary. Al snel vind zij daar een baan als assistent bij een reclamebureau. Daar komt zij Gideon Cross tegen, een aantrekkelijke en steenrijke man. Gideon laat al snel blijken dat hij ge├»nteresseerd is in Eva, en ook Eva kan alleen maar aan hem denken nadat zij hem ontmoet heeft. Dit is het begin van een erotisch kat en muis spel waarbij Gideon best wispelturig is en ook dominant blijkt te zijn. Kan Eva zijn persoonlijkheid en zijn ‘exen’ aan?

Wat vind ik ervan?

Eigenlijk was ik best benieuwd naar Verslaafd aan Jou, alleen deed het me al snel denken aan Vijftig Tinten van E.L. James. Een beetje een bleu meisje en een steenrijke, knappe man die ook nog eens persoonlijke problemen heeft. Het boek is in de ik-vorm geschreven uit het oogpunt van Eva. Normaal houd ik niet zo van boeken die in de ik-vorm zijn geschreven maar dit boek leest wel snel weg.

Wie is Sylvia Day

Sylvia Day is bestsellerauteur van ruim 20 romans over verschillende genres en onder drie verschillende pseudoniemen. Sylvia werkte eerder als Russisch tolkvertaler.

Titel: Verslaafd aan jou
Auteur: Sylvia Day
Uitgever: A.W. Bruna
Verschijningsjaar:
ISBN: 9789400502383
Genre: Roman
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.