Net nieuw: Cowboysbag Londonderry

Cowboysbag Londonderry Mud 1194Wat is het toch moeilijk om de perfecte tas te vinden. Al even ben ik op zoek naar de tas die mijn huidige ‘werktas’ kan vervangen. De tas die ik nu gebruik, eentje van Claudio Ferrici, om mee te nemen naar het werk is pas vijf jaar oud en kan nog veel langer mee gaan. Als ik naar mijn werk loop, zo’n kleine 15 minuutjes van het station, krijg ik last van mijn schouders. Van mijn schouders heb ik vaker last, een zwakke plek, maar als ik er iets tegen kan doen graag. Een nieuwe tas dus, eentje die ik zowel aan mijn schouder kan hangen als aan mijn armen. Na lang zoeken op internet en tijdens het shoppen kwam ik hem opeens tegen, zo opeens zag ik hem in mijn ooghoek: de Cowboysbag Londonderry!

Gevonden dé tas: Cowboysbag Londonderry

Tijdens het shoppen in Arnhem kwam ik de tas tegen bij Trix en Rees. Al bijna waren we er voorbij gelopen, maar toen stond hij daar: de tas die ik zocht! Dat na een vergeefse zoektocht bij de V&D, ik had nog een cadeaukaart en een vvv-bon die ik daar kon besteden, maar alle tassen die een beetje in de buurt kwamen waren het net niet. Deze tas van Cowboysbag, de Cowboysbag Londonderry, wel. Een mooie, neutrale kleur, weinig poespas aan de buitenkant en toch wel een bijzondere look (tenminste vind ik dan). Daarnaast ook nog eens van super zacht leer en ik kan de tas zowel aan mijn arm als om mijn schouder hangen. Precies wat ik zocht. Wat ik nog wel moet doen is mijn tas indelen, in mijn oude tas had ik enorm veel vakjes voor van alles en nog wat, dat is in deze tas iets minder, ik heb een vakje voor mijn telefoon, een ander open vakje er naast en aan de andere kant een vakje met een rits. In ieder geval heeft de tas zowel een schouderband als hengsels zodat ik hem ook aan mijn arm kan dragen. Kan niet wachten om de tas in te delen, maar eerst nog even op zoek naar goed spul om de tas mee te onderhouden, zodat de tas door weer en wind het volhoudt. Overigens is deze Cowboysbag Londonderry in verschillende kleuren verkrijgbaar, ik heb gekozen voor mud, niet te opvallend en past overal bij. Hopelijk gaat deze tas net zolang mee als mijn oude tas, maar dat vast wel.

Over Cowboysbag

Cowboysbag is een Nederlands merk, onderdeel van Cowboysbelt. Sinds 2006 is dit merk ook tassen gaan maken voor zowel mannen als vrouwen. Die tas werd gelijk een klassieker en zie je echt overal (The Bag van Cowboysbag). Cowboysbag is overigens een Nederlands tassenmerk! De tassen zijn te herkennen aan het label wat er aan hangt.

(309 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.