Sneak Peek Januari 2013

Geen Sneak Peek meer, maar “Monthly Brutsellog”, klinkt beter want een sneak peek is het niet echt want de foto’s stonden al lang op mijn Instagram profiel. Wil je de foto’s al eerder zien, dan kan je me natuurlijk op Instagram volgen. Veel foto’s heb ik deze maand eigenlijk niet gemaakt, ik vergeet het soms gewoon.

Flow Scheurkalender
Het hing er al een tijdje, maar eindelijk mag ik de Flow Scheurkalender gebruiken. 1 Januari 2013, een nieuw jaar. Wat gaat 2013 brengen voor Brutsellog? Geen idee! Het komt zoals het komt.

YogiTea kerstthee
Lief, deze Yogi Tea Christmas Collection kreeg ik van Mieneke, het zat in een kerstpakket wat ze van het vrijwilligerswerk had gekregen en aangezien ik echt een theeleut ben …

Jamie Fishsticks
Rondom de feestdagen was zo’n beetje alles Jamie Oliver bij de Albert Heijn, de Allerhande, allerlei artikelen en nu na de feestdagen zijn bijvoorbeeld de vissticks overgebleven in het assortiment. En dat vind ik zo lekker op zijn tijd, vissticks. En Jamie op de verpakking in plaats van een oude man in een kapiteinspak? Zeg nu zelf…

Gehaktballetjes
Gehaktballetjes a la IKEA dat moet toch ook zelf te maken zijn, ik heb dan ook eens een poging gedaan en het was echt wel lekker!

Flow Schrift / scheurkalender
De eerste week is er al vanaf van mijn Flow scheurkalender, wat doe je dan met die blaadjes. Ergens had ik nog een Flow schrift, dus één plus één werd twee. Knippen, plakken en voila over een jaar heb ik een een schrift vol met Flow mindfulness tips, quotes en noem maar op.

Heinz maak je etiket
Eindelijk ben ik eens op de Horecava geweest, dat wilde ik al zo lang. Eens proeven, zien en beleven wat er in de professionele keukens afspeelt. Deze Heinz tomatenketchupfles liet ik daar maken. Je kon zelf een tekst verzinnen en na een paar tellen was het etiket klaar. Leuk cadeautje voor Michel!

Koeienshopper van Melkunie
Hoe leuk is deze ‘koe-le’ shopper niet van de Melkunie!

Vrouwenslagerij Ilja Gort
Ik doe mee aan een blogtournee van Ilja Gort, binnenkort zul je daar dan ook wat over lezen op Brutsellog Lifestyle. Hoe en wat weet ik nu nog niet precies, maar in ieder geval moet ik eerst dit boek lezen en dan …

Nieuwe CowboysBag Londonderry
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe tas die ik ook mee kon nemen naar mijn werk en niet meer alleen over mijn schouder hoef te dragen. Deze tas van Cowboysbag heeft zowel een schouderriem als hengsels om het over je arm te dragen. En wat is de tas van een fijn soort leer gemaakt! Kortom ik ben helemaal blij met mijn nieuwe tas.

Sneeuw pleintje utrecht
Maandagavond dacht ik eigenlijk nog dat het mee ging vallen qua weervoorspelling, maar toch dinsdagochtend lag er op het pleintje richting mijn werk (en eigenlijk in de hele provincie Utrecht) een flinke laag sneeuw. Timberlands aan en door de sneeuw naar mijn werk dus.

Utrecht CS met sneeuw
Natuurlijk hoort bij sneeuwval een aangepaste dienstregeling, normaal gesproken zie ik vanaf dit punt mijn trein net vertrekken. Normaal gesproken vertrekt er dan een kwartier later weer een trein. Dus heb ik er geen probleem mee dat ie wegrijdt. Maar nu rijden die treinen van een kwartiertje later niet, dus wat eerder vertrokken van het werk om net die ene trein te halen. Dat was deze dag maar goed ook, daarna waren er een paar treinen uitgevallen vanwege een wisselstoring. Lucky me…

Flow
Fijn de eerste Flow weer van 2013. Sinds ik dit magazine een paar jaar geleden heb ontdekt, heeft het me al best wel geholpen qua denkwijzes. En het is gewoon heerlijk om even er mee op de bank te zitten en even niks hoeven te doen, alleen de Flow lezen. Heerlijk!

Speculaas thee bij de Pickwick
Ik ben een theeleut! Eens in de zoveel tijd vul ik mijn theedoos met allerlei smaakjes en maak ik ook een selectie om mee te nemen naar mijn werk. Ik houd van afwisseling. Wat een verrassing was het eigenlijk dat Pickwick bij de Turkish Apple smaak een zakje Speculaas thee had gedaan. Dat heb ik nog nooit bij Pickwick gezien, mogen ze vaker doen!

nootjes van de markt Noototheek
Zaterdagochtend na het boodschappen doen, doen we nog even een klein rondje over de markt. Eigenlijk alleen maar om nootjes te halen, want echt de lekkerste nootjes hebben ze op de markt van Veenendaal bij Noototheek J. Heerschop. Deze keer hebben we zelfs twee zakjes meegenomen, namelijk de luxe notenmix, die nemen we altijd, en de Djakarta mix, die waren echt net gebakken en roken zo lekker!

chocolade smelten
Chocolade smelten. Ik had zo’n zin in zelfgemaakte chocolademousse en eigenlijk is het een fluitje van een cent om het zelf te maken en zo lekker.

chocolademousse
En het resultaat nadat alles bij elkaar was. Nu nog even opstijven in de koelkast.

Nijntje Stoplicht
Op weg naar een vergadering buiten de deur kwam ik dit stoplicht tegen, en nu had ik even tijd om een foto te maken. Als je goed kijkt zie je Nijntje. Bij Vredenburg in Utrecht kan je het Nijntje stoplicht vinden en ergens verder op ook nog het Nijntje pleintje.

Prosecco van De Hof
Dit speciale flesje prosecco kregen we bij restaurant De Hof, nadat we daar heerlijk hebben gegeten van het jubileum menu.

Erg koud, ijsbloemen op de spiegels
Jeetje wat is het koud, ruiten krabben was dan ook wel nodig. Wat ben ik eigenlijk blij dat ik vaak fiets, want wat is ramen krabben zo niet leuk. De ijsbloemen op de spiegels zijn wel mooi om te zien!

(81 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.