Liefde in de Steigers door Els Ruiters

Liefde in de Steigers door Els RuitersOok weer zo’n heerlijke chicklit als leesvoer op de vakantie ‘Liefde in de steigers’ van Els Ruiters. Zelf kende ik deze schrijfster niet, maar Els Ruiters schrijft al sinds 2005 jeugdboeken en chicklits. Van oorsprong is Els Ruiters grafisch vormgeefster.

Liefde in de steigers gaat over Emma. Na vier jaar samenwonen ontdekt zij dat haar vriend vreemdgaat. Gewoon omdat ze toevallig wat eerder thuis kwam. Emma zet haar vriend onmiddellijk het huis uit. Alleen, wat dan, het appartement waar ze samen hebben gewoond kan zij niet alleen opbrengen. Maar dan kan ze een allerliefst huisje kopen, alleen daar moet echt veel aan gedaan worden en ze zal een huurster moeten nemen. Dat is Thèrese, het meisje waarmee haar vriend vreemd ging. Ondertussen is haar oog op een andere man gevallen, een invaller op de praktijk waar ze werkt. Gaat dat wat worden?

Het boek is in de ik-stijl geschreven, uit het oogpunt van Emma. De ik-stijl in boeken houdt ik eigenlijk niet zo van, maar in dit geval is het verhaal zo makkelijk dat de ik-vorm wel te doen is. Liefde in de steigers is een leuk boek, met een toch wel verrassende wending.

Titel: Liefde in de steigers
Auteur: Els Ruiters
Uitgever: VCL West Friesland
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789059773158
Genre: chicklit
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.