Kneipp Doucheolie met Amandel en Arganolie

Kneipp Doucheolie met Amandel en ArganolieDat olie goed is voor je huid is natuurlijk al langer bekend. Er zijn dan ook verschillende oliën voor in het bad, maar nu introduceert Kneipp doucheolie, een olie voor onder de douche met amandel- en arganolie. Een verwennerij voor je huid.

Over Kneipp Doucheolie met Amandel- en Arganolie

Kneipp is expert in het ontwikkelen en maken van verzorgingsproducten met natuurlijke oliën. Daarom past ook de Kneipp doucheolie met Amandel- en Arganolie perfect in het assortiment. Deze doucheolie bevat 70% natuurlijk verzorgende oliën, namelijk amandelolie, arganolie en zonnebloemolie. Arganolie is gekozen omdat het 80% onverzadigde vetzuren en een hoog gehalte aan vitamine E heeft. Deze olie houdt uitdroging en rimpelvorming van de huid tegen. Arganolie wordt al eeuwenlang gebruikt voor therapeutische doeleinden. Amandelolie is gekozen omdat ook deze olie rijk is aan essentiële vetzuren en vitamine A en E. Deze olie hydrateert de huid en is geschikt voor de gevoelige huid. Deze Kneipp Doucheolie bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale oliën. Het is zeepvrij en dermatologisch getest, natuurlijk dierproefvrij. De Kneipp Doucheolie gebruik je tijdens het douchen in plaats van je douchegel of douchecrème. Je brengt het met je hand of met een washandje of spons aan met lichte draaibewegingen. Daarna spoel je de olie weer af.

Doucherituelen

Volgens onderzoek van Vewin en NCV douchen Nederlanders vaker en langer. Het is tegenwoordig niet meer een noodzakelijke bezigheid om je schoon te wassen maar steeds meer het momentje voor jezelf. Door de enorme keuze aan fijne doucheproducten wordt het natuurlijk ook steeds meer een verwennerij. Nederlanders gebruiken bij voorkeur een doucheolie (48%), gevolgd foor douchecrème (34%0), doucheschuim (11%) en scrub (8%) volgens een poll op de site van drogehuid.nl. Zelf zou ik, voordat ik de Kneipp doucheolie heb leren kennen, gekozen hebben voor de douchecrème. Nu is dat wel een gedeelde eerste plaats: doucheolie en douchecrème.

Wat vind ik er zelf van?

Zelf gebruik ik de Kneipp Doucheolie met amandel- en arganolie al weer een paar weken, en wat is het een fijn product. Het is een dunne olie die lichtjes schuimt. Het ruikt fris en zorgt voor een zachte huid. Dat laatste merkte zelfs mijn vriend op en dat wil zeker wat zeggen. Deze doucheolie zal zeker vaker gekocht worden.

Wat kost het?

Een fles Kneipp Doucheolie met Amandel en Arganolie van 200 ml heeft een adviesverkoopprijs van €5,49.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.