Een Echte Vrouw door Michael Berg

Een Echte Vrouw door Michael BergDit boek kreeg je al weer een tijd terug bij Veronica magazine. Zelf ben ik geen lid, maar mijn vader wel. Hij heeft dus dit boek als abonnee besteld. Leuk, want ik ben wel gek op lezen. Een echte vrouw is een thriller van Michael Berg. Dit boek is inmiddels zijn derde misdaadroman.

Het boek: Een echte vrouw

Een echte vrouw gaat over Chantal Zwart. Zij is een journaliste bij radio Limousin Populaire. Wanneer haar baas wordt doodgereden en de politie eigenlijk er van uit gaat dat het een noodlottig ongeval betreft, start Chantal haar eigen onderzoek. Al snel stuit zij op een ander sterfgeval en een mysterieuze verdwijning van een jongen op een jongensinternaat waar ook haar overleden baas heeft gezeten. Heeft dit met elkaar te maken?

Wat vind ik van dit boek?

Dit boek had ik echt snel uit. Het leest snel weg en het verhaal is boeiend en blijft ook boeiend tot het slot. Het verhaal heeft in ieder geval een verrassende wending, wellicht niet om de dader maar wel rondom de gebeurtenissen bij het radiostation waar Chantal werkt.

Over de schrijver

Michael Berg is een Nederlandse auteur. Hij woont in Frankrijk en heeft zelf bij de radio gewerkt. Genoeg kennis dus voor dit boek.

Titel: Een echte vrouw
Auteur: Michael Berg
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789044330335
Genre: Literaire Thriller
Winkelprijs: 10,00
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.