De Vraagprijs door Sophie Kinsella

De Vraagprijs door Sophie KinsellaHet werd weer eens tijd voor een ouderwetse chicklit van Sophie Kinsella. Dat het een ouderwetse chicklit is blijkt ook aangezien dit boek al eerder in 1996 ook is uitgegeven. Door de instortende huizenmarkt weer helemaal actueel is was het kennelijk tijd om het boek opnieuw uit te brengen.

Over de Vraagprijs

Het boek gaat over Liz en Jonathan. Zij hebben net een oude school gekocht om daar een huiswerkschool en om daar te wonen. Allen hun huis wordt niet verkocht. Alles is gedaan: een scherpe prijs, een mooie presentatie, het lukt gewoon niet. De makelaar Markus regelt huurders voor het huis, maar helpt dit de problemen op te lossen. Naast een berg aan schulden, twee hypotheken en een mopperende tienerdochter hebben Liz en Jonathan niet het perfecte huwelijk. Dat blijkt als Liz als een blok valt voor Markus. Maar lukt het om toch de school te starten, blijven Liz en Jonathan bij elkaar?

Wat vind ik van het boek?

Zo af en toe vind ik een chicklit heerlijk om te lezen, gewoon een boek waarbij je niet na hoeft te denken en waarbij het plot eigenlijk erg voorspelbaar is. Dat het boek voorspelbaar is is ook zeker het geval bij De Vraagprijs van Sophie Kinsella. Leuk, maar niet echt een must read.

Titel: De Vraagprijs
Auteur: Sophie Kinsella
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2012
ISBN:
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 17,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.